Primul deces al unui cadru medical din judeţul Sibiu – o asistentă din Spitalul Judeţean Sibiu

coronavirus-buzau_1.jpg

Spitalul Judeţean Sibiu anunţă decesul din cauza coronavirus al primului cadru medical din judeţ

Spitalul Judeţean Sibiu anunţă decesul din cauza coronavirus al primului cadru medical din judeţ, o asistentă de pe Compartimentul Nefrologie.

”Veste tristă pentru medicina sibiană: SCJU Sibiu intră în rândul spitalelor unde COVID-19 a făcut victime în rândul personalului medical. Ne exprimăm profundul regret ca urmare a decesului colegei noastre, asistentă medicală în cadrul Compartimentului Nefrologie. Este dureros când un cadru medical pierde lupta împotriva COVID-19 şi nu există suficiente cuvinte pentru a măsura tristeţea care ne încearcă în aceste momente, când viaţa şi cariera unui OM care mai avea multe de oferit, a fost curmată mult prea repede. Colega noastră a fost persoană deosebită, o asistentă medicală competentă, dedicată permanent meseriei şi pacienţilor pe care i-a îngrijit cu profesionalism. A fost preţuită deopotrivă de colegi şi pacienţi şi va rămâne mereu în amintirea noastră. Transmitem întreaga noastră compasiune familiei”, a transmis, luni, Spitalul Judeţean Sibiu.

Asistenta avea 50 de ani şi a fost internată pe Terapie Intensivă

Reprezentanţii unităţii medicale trag un semnal de alarmă: ”Sperăm ca sacrificiile personalului medical să nu fie zadarnice şi lumea să înţeleagă că traversăm cu toţii o perioadă dificilă, în care pericolul reprezentat de COVID-19 nu a trecut. Virusul este prezent, nu îşi alege victimele şi este de datoria noastră a tuturor să dovedim că am înţeles că trebuie să ne protejăm pe noi şi pe toţi semenii noştri, prin respectarea măsurilor ce ne pot salva viaţa”.

 

Loading...