Primul deces al unui cadru medical din judeţul Sibiu – o asistentă din Spitalul Judeţean Sibiu

Ultima actualizare:

    Spitalul Judeţean Sibiu anunţă decesul din cauza coronavirus al primului cadru medical din judeţ
Spitalul Judeţean Sibiu anunţă decesul din cauza coronavirus al primului cadru medical din judeţ

Spitalul Judeţean Sibiu anunţă decesul din cauza coronavirus al primului cadru medical din judeţ, o asistentă de pe Compartimentul Nefrologie.

”Veste tristă pentru medicina sibiană: SCJU Sibiu intră în rândul spitalelor unde COVID-19 a făcut victime în rândul personalului medical. Ne exprimăm profundul regret ca urmare a decesului colegei noastre, asistentă medicală în cadrul Compartimentului Nefrologie. Este dureros când un cadru medical pierde lupta împotriva COVID-19 şi nu există suficiente cuvinte pentru a măsura tristeţea care ne încearcă în aceste momente, când viaţa şi cariera unui OM care mai avea multe de oferit, a fost curmată mult prea repede. Colega noastră a fost persoană deosebită, o asistentă medicală competentă, dedicată permanent meseriei şi pacienţilor pe care i-a îngrijit cu profesionalism. A fost preţuită deopotrivă de colegi şi pacienţi şi va rămâne mereu în amintirea noastră. Transmitem întreaga noastră compasiune familiei”, a transmis, luni, Spitalul Judeţean Sibiu.

Asistenta avea 50 de ani şi a fost internată pe Terapie Intensivă

Reprezentanţii unităţii medicale trag un semnal de alarmă: ”Sperăm ca sacrificiile personalului medical să nu fie zadarnice şi lumea să înţeleagă că traversăm cu toţii o perioadă dificilă, în care pericolul reprezentat de COVID-19 nu a trecut. Virusul este prezent, nu îşi alege victimele şi este de datoria noastră a tuturor să dovedim că am înţeles că trebuie să ne protejăm pe noi şi pe toţi semenii noştri, prin respectarea măsurilor ce ne pot salva viaţa”.

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net