Primele imagini de la locul unde s-a sinucis presupusul ucigaș al fetiței de 11 ani din Dâmbovița

ucigas_0.jpg

Joop Visscher, olandezul de 47 de ani care este suspectat că a răpit-o și ucis-o pe Mihaela Adriana Fieraru, fetița de 11 ani din Gura Șuții, Dâmbovița, s-a sinucis

Presa din Olanda a transmis primele fotografii de la locul în care s-a sinucis presupusul criminal al fetiței de 11 ani din Dâmbovița. Olandezul în vârstă de 43 de ani a intrat cu mașina personală într-un tir, în jurul orei 15. Johannes Visscher s-a sinucis în timp ce era căutat de poliție.

Poliția a demarat o anchetă în legătură cu accidentul, însă surse susțin că este vorba despre o sinucidere. Conform polițiștilor, implicat în acest accident ar fi cel „despre care s-a vorbit toată ziua în presă”. Impactul a fost atât de puternic încât tirul în care a intrat intenționat cu mașina s-a răsturnat pe o parte. Johannes Visscher se afla singur în autoturism, potrivit digi24.ro.

Poliția Română a confirmat că olandezul suspectat de crimă s-a sinucis, informațiile fiind transmise de la Poliția Olandeză. Suspectul de origine olandeză ar fi ucis fetiţa de 11 ani din localitatea Gura Suţii, judeţul Dâmboviţa, acesta a venit în ţară miercuri şi a plecat sâmbătă. 

ad01yzq1nzgzzmi0ogm1yjm2mtu2zduzyjmznjflmjc1yw.thumb_.jpg

Sursa foto: MARCEL VAN DORST, via telegraaf.nl
Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1