Primarul oraşului Haţeg, depistat pozitiv cu coronavirus. „Recomand tuturor respectarea regulilor”

primar-hateg.jpg

Primarul oraşului Haţeg, depistat cu coronavirus
Foto: Facebook

Primarul oraşului Haţeg, Marcel Goia, a anunţat că a contractat virusul prin intermediul unui mesaj publicat pe rețelele de socializare.

„În calitate de primar al oraşului Haţeg, mă simt dator să vă informez că testul pentru COVID-19, pe care l-am făcut zilele trecute, a ieşit pozitiv. Vă doresc sănătate tuturor şi sper că cei care au luat legătura cu mine în ultima săptămână nu au contactat acest virus. Recomand tuturor respectarea regulilor impuse de autorităţi, pericolul nu a trecut”, a scris edilul orașului Hațeg, din județul Hunedoara.

Primarul oraşului Haţeg, depistat pozitiv cu coronavirus

Conform datelor oficiale comunicate duminică, 12 iulie, de Prefectura Hunedoara, în judeţ sunt internate în spital 32 de persoane diagnosticate pozitiv la infecţia cu COVID-19. Alte 24 de persoane au refuzat internarea, potrivit Agerpres.

De la începutul pandemiei în judeţul Hunedoara au fost înregistrate, până duminică, 709 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, în ultimele 24 de ore fiind constatate trei noi cazuri, potrivit datelor Grupului de Comunicare Strategică.

Loading...