Primarul din Baia Mare, ridicat de DNA după un flagrant

Ultima actualizare:

    Cherecheş e cercetat deja într-un dosar de abuz în serviciu legat de finanţarea clubului de handbal feminin al oraşului, HCM Baia Marefoto: facebook
Cherecheş e cercetat deja într-un dosar de abuz în serviciu legat de finanţarea clubului de handbal feminin al oraşului, HCM Baia Marefoto: facebook

Descinderi la sediul Primăriei Baia Mare. Primarul Cătălin Cherecheş, şi candidat la un nou mandat, a fost ridicat de procurori, iar din primele informaţii este vorba despre un flagrant.

Cherecheş e cercetat deja într-un dosar de abuz în serviciu legat de finanţarea clubului de handbal feminin al oraşului, HCM Baia Mare.

Procurorii anticorupţie din Cluj i-ar fi pregătit un flagrant primarului Cătălin Cherecheş, folosindu-se de Cristian Şpan, asa cum susţine actualmm.ro. Acesta din urmă a condus trustul de presă emaramureş.ro, pentru care anchetatorii au făcut cercetări, existând suspiciuni că ar fi fost cumpărat de primar din bani publici, prin interpuşi. Potrivit jurnaliştilor actualmm.ro, ”Cristian Şpan, preşedintele FCM Baia Mare, ar fi venit astăzi să returneze un împrumut luat de la primar pentru a putea plăti o parte din primele restante faţă de jucători”. Suma vehiculată este de 50.000 de lei. Această informaţie nu a fost confirmată oficial până acum, scrie adevarul.ro. Primarul Cătălin Cherecheş este audiat de procurorii DNA Cluj la sediul DNA Baia Mare.

Primarul se apără pe Facebook

“M-am trezit cu DNA la uşă... Îi asigur pe băimăreni şi pe toţi cei care mă cunosc sau au auzit măcar cine este Cătălin Cherecheş, că sunt un om corect. Poate am o singură vină totuşi: sunt prost de bun uneori şi ajut şi pe cine nu ar trebui. Ajut de când mă ştiu pe oricine pot, pe cine are nevoie. Aşa am fost, aşa sunt şi aşa voi rămâne! Am sprijinit şi voi susţine în continuare din resurse proprii cât de mult pot sportul şi cultura, cu atât mai mult cu cât la mijloc este imaginea oraşului nostru. Cu riscul de a păţi ca astăzi când în loc de un “mulţumesc", unii au ales să îmi bage cuţitul în spate, mişeleşte. Dar pentru băimărenii serioşi şi demni, pentru municipiul Baia Mare, nu mă dau bătut şi cu fruntea sus am să merg înainte! Le mulţumesc tuturor celor care îmi sunt alături. Celor care şi-ar dori să mă vadă în genunchi şi ar face orice pentru asta, am să le spun doar atât: nu mor caii când vor câinii! Ştiu că în această campanie electorală este un singur proiect pe care anumiţi politicieni şi afacerişti îl au: să îl ucidă pe Cherecheş. Dar eu merg înainte în candidatura mea spre un nou mandat de primar, continuând misiunea pe care mi-am asumat-o pentru a face Baia Mare să renască!”, este mesajul publicat în urmă cu puţin timp pe pagina sa de Facebook.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net