Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a fost amenințată cu moartea și cu bătaia

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

La scurt timp după ce a anunțat datele unei licitații de 100 de milioane de euro pentru a dota Bucureștiul cu autobuze, primarul Capitalei a primit amenințări cu moartea.

"După conferinţa de azi de la prânz după ce am anunţat că vom avea 400 de autobuze euro 6 am primit mai multe ameninţări pe Facebook şi pe e mail. Se revendica de ce o companie din Turcia a câştigat şi nu una din altă ţară. Primarul e ordonator principal de credite. Am fost mirată de aceste lucruri. Primarul nu face parte din comisii de licitaţii”, a transmis Firea, citată de stiripesurse.ro. Iar amenințările au continuat. 

”La finalul conferinţei au început să curgă aceste ameninţări. S-a spus că eu sunt vinovată de acest lucru. Voi face şi plângere. Am crezut că e o glumă după primul mesaj. S-au scurs orele şi s-au înteţit mesajele. M-a pus pe gânduri. Au folosit cuvinte de la periferia vocabularului, apoi ameninţări că o să văd eu ce o să păţesc pentru că am permis ca această companie să câştige licitaţia", a mai spus primarul Capitalei.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
image
actualitate.net
image
actualitate.net