Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a fost amenințată cu moartea și cu bătaia

La scurt timp după ce a anunțat datele unei licitații de 100 de milioane de euro pentru a dota Bucureștiul cu autobuze, primarul Capitalei a primit amenințări cu moartea.

"După conferinţa de azi de la prânz după ce am anunţat că vom avea 400 de autobuze euro 6 am primit mai multe ameninţări pe Facebook şi pe e mail. Se revendica de ce o companie din Turcia a câştigat şi nu una din altă ţară. Primarul e ordonator principal de credite. Am fost mirată de aceste lucruri. Primarul nu face parte din comisii de licitaţii”, a transmis Firea, citată de stiripesurse.ro. Iar amenințările au continuat. 

”La finalul conferinţei au început să curgă aceste ameninţări. S-a spus că eu sunt vinovată de acest lucru. Voi face şi plângere. Am crezut că e o glumă după primul mesaj. S-au scurs orele şi s-au înteţit mesajele. M-a pus pe gânduri. Au folosit cuvinte de la periferia vocabularului, apoi ameninţări că o să văd eu ce o să păţesc pentru că am permis ca această companie să câştige licitaţia", a mai spus primarul Capitalei.  

loading...
Loading...

Citește și

  • Zâmbind și dansând. Așa i-au suprins, sâmbătă seară, toate aparatele de fotografiat pe Florentin Pandele și pe Gabriela Firea, la nunta lor de la Palatul Știrbey Vodă. Din fotografii nu lipsesc nașii Gigi Becali și soția, domnișoara de onoare Simona Gherghe, dar nici colegii de la Antena ai Gabrielei: Mircea Badea, Alessandra Stoicescu ori Oana Frigescu.