Primarii, mai periculoşi decât maidanezii

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Când vine vorba să se laude cu vreo realizare, nimeni nu-i întrece. Acum, de când Ionuţ a sfârşit în colţii câinilor, primarii sunt ori de negăsit, cum a fost cazul edilului-şef al Capitalei, Sorin Oprescu, ori fug de responsabilitate.

Vorbim aici de primarul sectorului 2, Neculai Onţanu, care a găsit "vinovaţii": a amendat firma care deţine terenul unde a avut loc atacul cu 2.000 de lei. Şi pe amărâtul de paznic care păzea proprietatea cu 300 de lei, pe motiv că nu avea instructaj de pază. Şi a mai făcut ceva „harnicul" primar: a sudat o bucată de tablă pe gaura din gardul parcului pe unde se presupune că au ieşit Ionuţ şi fratele lui.

Câtă “grijă” pentru cetăţeni! Onţanu a pus în parcuri “cutii de scrisori” în care aceștia să-i sesizeze problemele. Nu uită nici să se laude pentru realizările sale

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Dar, ca în bancurile cu proşti, dom' primar - sau subalternii lui - nu a văzut că, la câţiva metri mai încolo, gardul se termină brusc, câinii putând intra sau ieşi pe acolo fără probleme. Dar, pe principiul „afară-i vopsit gardul şi înăuntru-i leopardul", pe Neculai Onţanu nu l-a interesat decât partea de la bulevard. Gard mare şi nou, făcut în urmă cu doar doi-trei ani pe bani grei. Ce dacă de banii ăia se putea face, de exemplu, un adăpost pentru câini? Şi numai 30-40 de maidanezi dacă ar fi dispărut din zonă, poate printre ei se găsea şi haita care l-a sfâşiat pe Ionuţ.

În acest timp, la câţiva kilometri depărtare, o familie îşi plânge copilul dispărut dintre noi. Pe familia Anghel nu o interesează că o firmă a fost amendată pentru o greşeală care trebuia depistată de mult timp, că o bucată de gard a fost pusă la loc. Vor să ştie cine e vinovat de moartea băiatului lor. V-I-N-O-V-A-T!

Cunoaşteţi acest cuvânt, domnilor primari? O oglindă, repede!

Sorin Oprescu: «Iertaţi-ne pe toţi!»

Primarul general al Capitalei a ţinut, ieri, o conferinţă de presă în care a anunţat că va organiza un referendum pentru eutanasierea maidanezilor.

După ce a menţionat că declaraţia este adresată părinţilor îndureraţi, edilul a izbucnit în plâns, spunând că iubește oamenii și are trei nepoți. "Iertați-ne pe toți!", a conchis Oprescu, potrivit realitatea.net, în timp ce tatăl copilului îi asculta prelegerea. Edilul a spus că nu se simte vinovat, iar demisia sa nu l-ar aduce înapoi pe micuţul ucis de maidanezi. Azi, el se va întâlni cu primarii de sector și cu liderii de grup din Consiliul General, pentru a discuta despre referendum. 

Domn’ primar, ţi-au mâncat maidanezii limba?

Reprezentanţii Primăriei, chemaţi la audieri pentru copilul ucis de câine

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
image
vreme furtuna png
femeie loterie loto istock jpg
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net