Primărie cu hazna infectă în mijlocul curţii. Edilul recunoaşte: „E cea mai urâtă primărie“

Ultima actualizare:

    Aşa arată Primăria PrunişorFoto: "Adevărul"
Aşa arată Primăria PrunişorFoto: "Adevărul"

Dacă beau multă apă sau dacă exagerează cu mâncarea de fasole, angajaţii primăriei din comuna mehedinţeană Prunişor au probleme mari! Funcţionarii sunt nevoiţi să-şi facă nevoile într-o hazna din spatele instituţiei, extrem de murdară şi fără strop de apă.

În afară de faptul că e mizerabil, WC-ul din curtea Primăriei Prunişor este un pericol pentru cei care îi trec pragul, întrucât tavanul se poate prăbuşi în orice moment. Seara, după ce se termină programul la primărie, toaleta este luată cu asalt şi de clienţii unei cârciumi din apropiere. De teama primarului, angajaţii instituţiei publice nu suflă o vorbă şi suportă de ani de zile această situaţie.

Aşa arată haznaua
Aşa arată haznaua

Sediul Primăriei Prunişor s-a mutat acum 12 ani într-o clădire confiscată de comunişti de la un boier din zonă. Conacul a fost preluat într-o stare deplorabilă şi n-a fost reabilitat niciodată.

"Nu mai investim, fiindcă vrem să ne mutăm"

Primarul Nandi Covlea (PSD), care a obţinut la alegerile locale din iunie cel de-al patrulea mandat, spune cu seninătate: „Eu recunosc că este cea mai urâtă. Am rămas cu treaba asta, am făcut proiecte cu drumuri, cu canalizare şi alimentare cu apă, considerând că noi, la primărie, mai putem aştepta. Dar nu prea mai putem aştepta“. Covlea susţine că are în vedere, de mai mulţi ani, construirea unui sediu nou, în centrul comunei, care are 15 sate aparţinătoare şi în jur de 2.000 de locuitori. Edilul se plânge însă că n-a găsit fonduri. „A fost şi toaleta mai curată, dar nu mai investim, fiindcă vrem să ne mutăm. Acum am făcut proiectul să schimb şi primăria, facem un sediu nou care să respecte toate criteriilea astea, europene. Nu am prins nicio finanţare, îl vom face pe banii primăriei“, anunţă Covlea.

Click! spune

Aşa arată vila primarului Nandi Covlea
Aşa arată vila primarului Nandi Covlea

Primarul de la Prunişor a fost ridicat în 2014 şi dus la sediul DIICOT Mehedinţi pentru a fi audiat într-un dosar de evaziune fiscală cu un prejudiciu de două milioane de euro. La începutul anului 2015, edilul a suferit un atac cerebral, fiind adus în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Turnu Severin, unde a stat internat la terapie intensivă peste o lună. Nandi Covlea, unul dintre cei mai vechi membri PSD din Mehedinţi, deţine în localitatea Prunişor un domeniu impresionant: o vilă cu 11 camere, mai multe piscine şi chiar o capelă de rugăciuni.

Vezi mai multe imagini pe adevarul.ro!

image
image
image
image
image
image
cirese 250 lei kg jpg
japoneza shutterstock 1824440588 jpg
iasi oras romania jpg
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net