«Prietena mea se va bucura de telefonul câştigat»

Ultima actualizare:

    Eugen Iulian Popescu a câştigat un telefon mobilFoto: Click!
Eugen Iulian Popescu a câştigat un telefon mobilFoto: Click!

V-am promis mii de premii şi ne ţinem de cuvânt! Cel mai tare concurs al verii a făcut peste 800 de români fericiţi. Cititorii noştri s-au ales cu telefoane, tablete, bani, oale de bucătărie, aspiratoare şi multe alte premii.

Eugen Iulian Popescu, în vârstă de 22 de ani, din Târgu Jiu a câştigat un telefon mobil Evolio, la concursul nostru. „Eu am telefon, aşa că i-l voi da prietenei mele. Se va bucura cu siguranţă”, ne-a spus Eugen, care, deşi e din Târgu Jiu, lucrează de ceva vreme în Bucureşti. „De fapt, mătuşa mea, care are abonament la Click!, a primit ziarul câştigător şi mi l-a dat mie. Când eram acasă, îi cumpăram mamei mereu Click!-ul şi revistele. E cititoare fidelă”, ne-a mărturisit Eugen. Un loz norocos a descoperit şi Cristian Oprea, care s-a ales cu 300 de lei. „Am mai câştigat de câteva ori la pariuri, dar la ziar niciodată. Vă mulţumesc pentru premiu.

Cristian Oprea s-a ales cu 300 de lei
Cristian Oprea s-a ales cu 300 de lei

Banii vor ajunge la bunicul meu. El are mai multă nevoie de ei”, ne-a spus bărbatul, care lucrează ca agent de pază. Şi tu poţi câştiga unul dintre miile de premii pregătite de Click!MANIA. Tot ce trebuie să faci este să cumperi Click! şi să verifici lozul de pe prima pagină a ziarului. Sunt în joc: un autoturism Dacia Logan, premii în bani (lozuri de 5.000 de lei, 1.000 de lei şi 300 de lei), telefoane şi tablete performante, carduri de plin de benzină (40 litri), gadget-uri (căşti, baterii externe, mini boxe), mixere Delimano, grătare de exterior Delimano, aspiratoare, seturi cu ibric şi râşniţă, cuptoare cu microunde şi mii de alte surprize. Mult succes tuturor!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net