Președintele CNAS și-a înaintat demisia

885edcf821149a72bf8663c297e1ffbc-465x390.jpg

Vasile Ciurchea a fost numit șef al CNAS de fostul premier Victor Ponta în 2014
Citeste tot despre: 

Gest surprinzător al președintelui Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, Vasile Ciurchea. Demnitarul și-a depus la Guvern demisia din funcție, invocând motive personale, au declarat pentru MEDIAFAX surse guvernamentale.

Vasile Ciurchea a fost numit la conducerea CNAS la data de 30 iunie 2014 de Victor Ponta.

În decizia premierului de atunci se arata că acesta a fost numit în calitatea de membru în Consiliul de Administraţie al CNAS până la expirarea mandatului în curs, respectiv 17 iunie 2017, şi că acesta exercita atribuţiile de preşedinte al instituţiei.

Vasile Ciurchea a mai condus CNAS în perioada februarie 2007 - ianuarie 2009, fiind înlocuit de premierul de atunci, Emil Boc, cu Irinel Popescu.

Înainte de a fi numit în 2007 la conducerea CNAS, Ciurchea a fost, printre altele, director la Agenţia Naţională de Programe din Ministerul Sănătăţii şi director general al CNAS

Loading...
 
 

Citește și

  • Avertismente de la Casa Națională de Asigurări de Sănătate. Reprezentanții acestei instituții anchetează mai multe sesizări ale pacienților care se plâng că în mai multe spitale din București și din țară, au fost victimele unor abuzuri. Potrivit corespondentului Digi24.ro, bolnavilor li s-a cerut la internare cardul de sănătate şi codul PIN notat, iar documentul le-a fost restituit la externare. Practica este ilegală şi ridică semne de întrebare asupra serviciilor medicale validate cu cardul

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1