Premierul Dacian Cioloș, prezent la urnele de votare mai devreme de ora 9

Ultima actualizare:

    Dacian Cioloș a votat la Zalău
Dacian Cioloș a votat la Zalău

5 iunie este ziua alegerilor locale. Peste 18 milioane de români sunt așteptați la secțiile de votare. Premierul Dacian Cioloș a vrut să ofere un bun exemplu, astfel că s-a prezentat la urne mai devreme de ora 9.

Premierul Dacian Cioloș s-a prezentat la secția de votare nr. 32 din Zalău mai devreme de ora 9. El i-a salutat pe membrii comisiei, s-a semnat în dreptul numelui său pe lista celor cu drept de vot și a intrat în cabină unde a ales viitorul primar și consilierii săi.

După ce a ieșit de la urne, premierul a oferit și o declarație jurnaliștilor: "Este momentul să ne menținem punctul de vedere. Am votat pentru oamenii vis-a-vis de care pot să facă din orașul ăsta mai mult decât este, chiar dacă m-aș fi așteptat la mai multă regenerare a resurselor umane ale partidelor care au propus candidați. Sper să avem o dinamică mai bună pentru alegerile parlamentare. Ceva se va schimba, important e să fie schimbări în bine. De orașul ăsta și de locurile astea mă simt eu legat. Aici mă simt ca acasă."

De asemenea, el a afirmat că s-a asigurat ca Ministerul de Interne să urmărească situația alegerilor și ca acestea să decurgă fără incidente. Anul acesta, sunt angajate mai multe forțe de ordine ca niciodată. La ora 8.41, prezența la vot la nivel național era de 3,2 %.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net