Povestea tristă a florarului care a rămas fără soție, din cauza Covid-19

florarhhh_1_copy.jpg

Sorin şi Lorena erau împreună de 18 ani
Fotografii: adevarul.ro
Citeste tot despre: 

Se iubeau ca-n prima zi şi deschiseseră o afacere de succes! Sorin şi Lorena Otărăşanu, din oraşul gorjean Ţicleni, cultivau plante şi se specializaseră în aranjamente florale. Afacerea demarată de cei doi soţi purta numele “Grădina cu flori”. 

Din păcate, Lorena s-a stins la numai 41 de ani, răpusă de COVID-19. Ea a murit în urmă cu câteva zile, la Spitalul de Urgenţă Târgu Cărbuneşti, acolo unde Sorin mersese în primăvară ca să le ducă flori cadrelor medicale, drept apreciere pentru efortul de a salva pacienţi. Lorena suferea şi de o boală autoimună, motiv pentru care nu s-a vaccinat. 

florffar_3_copy.jpg

Oamenii pot lăsa banii la poartă, într-o cutiuță

Devastat de durere, Sorin a intrat în izolare la domiciliu. El a găsit puterea să nu renunţe la flori şi, ca să nu se usuce, le vinde la poarta casei, iar cumpărătorii au fost invitaţi să lase banii într-o cutiuţă.

„Alegeţi planta preferată şi lăsaţi bănuţii în cutiuţa poştală!”, a anunţat antreprenorul pe pagina de Facebook. Sorin munceşte în continuare în „Grădina cu flori“, alături de copilul său, şi încearcă să treacă peste această perioadă cumplită, scrie adevarul.ro. Oamenii au lăsat în cutie chiar mai mulţi bani decât cerea Sorin pe florile sale.

„Zilele acestea sunt triste pentru noi, dar faptul că foarte-foarte mulţi oameni mi-au fost alături, oameni pe care îi cunosc, dar şi persoane pe care nu le cunosc, înseamnă enorm pentru mine! Vă asigur de respectul şi consideraţia mea, vă mulţumesc frumos şi mă rog la Dumnezeu să vă ţină sănătoşi, oameni buni şi minunaţi!“, a transmis tânărul. 

florar_2ff_copy.jpg

Cumpărătorii îşi aleg florile la poarta gospodăriei

Sorin şi Lorena erau împreună din 2003. „Lorena, iubita mea soţie, a plecat la Ceruri, aşa a vrut Dumnezeu. A fost un om extraordinar, mi-a dat mereu putere şi m-a inspirat să fiu mai bun, mai ambiţios, mai credincios. M-a iubit mult şi am iubit-o mult. Avem împreună un fiu minunat, care îi seamănă, este la fel de puternic, îmi este sprijin şi îi sunt sprijin“, a încheiat Sorin.

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5