Povestea tristă a florarului care a rămas fără soție, din cauza Covid-19

Ultima actualizare:

    Sorin şi Lorena erau împreună de 18 aniFotografii: adevarul.ro
Sorin şi Lorena erau împreună de 18 aniFotografii: adevarul.ro

Un tânăr antreprenor din Ţicleni (Gorj) trăieşte o dramă din cauza pandemiei de COVID-19. Soţia acestuia, Lorena (41 de ani), cu care a pus pe picioare o florărie, a murit în urmă cu câteva zile, din cauza infectării cu SARS-CoV-2. El a intrat în izolare la domiciliu, iar clienţii sunt invitaţi să-şi cumpere singuri plantele.

Se iubeau ca-n prima zi şi deschiseseră o afacere de succes! Sorin şi Lorena Otărăşanu, din oraşul gorjean Ţicleni, cultivau plante şi se specializaseră în aranjamente florale. Afacerea demarată de cei doi soţi purta numele “Grădina cu flori”. 

Din păcate, Lorena s-a stins la numai 41 de ani, răpusă de COVID-19. Ea a murit în urmă cu câteva zile, la Spitalul de Urgenţă Târgu Cărbuneşti, acolo unde Sorin mersese în primăvară ca să le ducă flori cadrelor medicale, drept apreciere pentru efortul de a salva pacienţi. Lorena suferea şi de o boală autoimună, motiv pentru care nu s-a vaccinat. 

Devastat de durere, Sorin a intrat în izolare la domiciliu. El a găsit puterea să nu renunţe la flori şi, ca să nu se usuce, le vinde la poarta casei, iar cumpărătorii au fost invitaţi să lase banii într-o cutiuţă.


    Oamenii pot lăsa banii la poartă, într-o cutiuță
Oamenii pot lăsa banii la poartă, într-o cutiuță

„Alegeţi planta preferată şi lăsaţi bănuţii în cutiuţa poştală!”, a anunţat antreprenorul pe pagina de Facebook. Sorin munceşte în continuare în „Grădina cu flori“, alături de copilul său, şi încearcă să treacă peste această perioadă cumplită, scrie adevarul.ro. Oamenii au lăsat în cutie chiar mai mulţi bani decât cerea Sorin pe florile sale.

„Zilele acestea sunt triste pentru noi, dar faptul că foarte-foarte mulţi oameni mi-au fost alături, oameni pe care îi cunosc, dar şi persoane pe care nu le cunosc, înseamnă enorm pentru mine! Vă asigur de respectul şi consideraţia mea, vă mulţumesc frumos şi mă rog la Dumnezeu să vă ţină sănătoşi, oameni buni şi minunaţi!“, a transmis tânărul. 

Sorin şi Lorena erau împreună din 2003. „Lorena, iubita mea soţie, a plecat la Ceruri, aşa a vrut Dumnezeu. A fost un om extraordinar, mi-a dat mereu putere şi m-a inspirat să fiu mai bun, mai ambiţios, mai credincios. M-a iubit mult şi am iubit-o mult. Avem împreună un fiu minunat, care îi seamănă, este la fel de puternic, îmi este sprijin şi îi sunt sprijin“, a încheiat Sorin.


    Cumpărătorii îşi aleg florile la poarta gospodăriei
Cumpărătorii îşi aleg florile la poarta gospodăriei

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net