Povestea albumului ”Stai în poala mea”. Membrii trupei Holograf complet dezbrăcați

trupa_holograf-album_controversat-1995-dezbracati.jpg

membrii trupei holograf s-au dezbracat pentru coperta albumului stai in poala, mea 1995
În 1995, Holograf şoca publicul cu lansarea unui album nou a cărui copertă membrii trupei erau complet dezbracati
FOTO: adevarul.ro

În 1995 Holograf, una dintre cele mai apreciate trupe rock din România, şoca publicul cu lansarea unui album nou a cărui copertă era mult prea îndrăzneaţă pentru acele vremuri. Toţi membrii trupei apăreau complet dezbrăcaţi în fotografia de copertă, iar în braţe aveau fiecare câte un iepure alb.

Vă mai amintiți? Cel mai controversat album din ultimii 25 de ani a fost cel al trupei Holograf, una dintre cele mai cunoscute trupe rock din România. În 1995, Holograf şoca publicul cu lansarea unui album nou a cărui copertă era mult prea îndrăzneaţă pentru acele vremuri, scrie adevarul.ro.

Soarta albumului ”Stai în poala mea”

Toţi membrii trupei apăreau complet dezbrăcaţi în fotografia de coperta albumului ”Stai în poala mea”, iar în braţe aveau fiecare câte un iepure alb. Albumul ”Stai în poala mea” nu a fost printre cele mai apreciate ale trupei, dar a avut un succes de vânzări şi datorită fotografiei de copertă. Pentru prima dată artişti consacraţi se lăsau fotografiaţi în ipostaze mai speciale.

Dan Bittman, Romeo Dediu, Tino Furtună, Iulian Vrabete şi Edi Petroşel apăreau dezbrăcaţi, şezând fiecare pe scaun şi cu câte un iepure alb în braţe. Chiar şi titlul albumului a fost conceput să atragă.

Albumul conţine opt piese, dar nici una nu a devenit un hit, aşa cum avea să se întâmple trei ani mai târziu cu mult mai cunoscuta ”Ţi-am dat un inel”. În afară de melodia care dă titlul albumului, pe acest disc se află ”Ai o oră să te distrezi”, ”O să fie bine”, ”Banu-i ochiul dracului”, ”Mama”, ”Vise în buzunar”, ”Radio, radio” şi ”Simona”.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1