Ponta intră în scandalul din PSD: «Aștept să aflu despre Firea dacă e „securistă”»

Ultima actualizare:

    Victor Ponta, despre „războiul” dintre Firea și Dragnea Foto: Arhivă Click
Victor Ponta, despre „războiul” dintre Firea și Dragnea Foto: Arhivă Click

Victor Ponta, fostul premier al României, a publicat un mesaj ironic pe rețelele de socializare, în care descria modul în care, în viziunea sa, Dragnea i-a numit pe toți cei care au luat, mai mult sau mai puțin, inițiative împotriva sa, „securiști” și membri ai „Statului paralel”. Astfel, Ponta a declarat că așteaptă să vadă modul în care va fi numita și Gabriela Firea, primarul Capitalei, după ce aceasta a intrat într-un „război” cu președintele PSD, Liviu Dragnea, cerând chiar demisia acestuia din urmă.

„Ah - când am spus eu că PSD a fost confiscat de un grup infracţional organizat, harabagiii lui Dragnea de la televiziuni m-au împroşcat cu insulte şi etichete de trădător şi că sunt cu Statul Paralel (acela la care tăia Dragnea porcul şi unde mângâia ghipsul lui Kovesi) Când a spus Mihai Chirica (Primarul Iasiului) aceleași lucruri a fost exclus din PSD ca e -de la sevicii-”, a scris Victor Ponta pe contul personal de Facebook. Acesta a explicat, de asemenea, că și foştii premieri Sorin Grindeanu şi Mihai Tudose, dar şi senatoarea PSD Ecaterina Andronescu au fost acuzaţi de diverse lucruri în momentul în care „l-au atacat” pe Liviu Dragnea. „Şi Grindeanu a spus şi a aflat de la Dragnea chiar în Parlament că e securist, după care a fost iertat şi exilat la ANCOM, un fel de Editură Tehnică din anii 80. Şi Tudose n-a mai suportat hoţiile pe care era pus să le facă şi a aflat că e securist şi că e contra Partidului după ce a refuzat să fure toate companiile de stat cu Fondul Suveran. Ecaterina Andronescu a spus acelaşi lucru şi harabagiii au spus că e vândută lui Iohannis”, a mai scris fostul premier pe rețeaua de sociliazare. 

În aceeași notă, Ponta susține că atunci când fostul premier Adrian Năstase a publicat o analiză similară, „Dragnea a plătit bani grei să nu apară nicăieri la televizor”, deoarece liderul PSD nu putea susține faptul că și Andrian Năstase este cu „Statul paralel” pentru că „era prea de tot”. „Adrian Nastase a publicat o analiză similară și Dragnea a plătit bani grei să nu apară nicaieri la televizor( că nu mergea să spună și de Dl Nastase ca e cu „Statul Paralel” - era prea de tot). Aştept să aflu de Gabriela Firea dacă e „securistă”, „omul Statului Paralel” sau „plătită de Soros” şi să îi ceară înapoi trandafirii dăruiţi tandru în curtea din Kiseleff. Această propagandă bolşevică îl va distruge în final pe Dragnea, dar va distruge şi PSD, şi Guvernul şi Parlamentul. Toţi cei care acum tac din gură că să se mai înfrupte puţin din funcţiile, maşinile şi secretarele date de Dragnea sunt mai vinovaţi chiar decât el! Ceilalţi au datoria să se ridice şi să spună public ceea ce spun doar în şoaptă pe la colţuri şi să îşi asume riscurile pentru poziţia lor!”, a mai adăugat Victor Ponta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net