Pompierii se chinuie de 15 ore să stingă un incendiu, în Galați

Ultima actualizare:

    Fumul dens a acoperit cerul orașului GalațiFoto: viata-libera.ro
Fumul dens a acoperit cerul orașului GalațiFoto: viata-libera.ro

Un depozit de hârtie şi mase plastice din Galaţi a luat foc, luni, iar pompierii se află încă la fața locului, unde se chinuie să lichideze incendiul. Ei au reușit să limiteze extinderea flăcărilor și la restaurantul din apropiere.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Galaţi, Eugen Chiriţă, a declarat marţi dimineaţă pentru News.ro că echipajele de pompieri intervin în continuare pentru stingerea incendiului care a distrus o suprafaţă de aproximativ 10.000 de metri pătraţi.

Reprezentantul ISU Galaţi a mai spus că aproximativ 100 de pompieri au intervenit pe parcursul nopţii de luni spre marţi pentru stingerea incendiului, iar la această oră la faţa locului se intervine în continuare cu 16 autospeciale şi cu două cisterne de la Societatea de Apă-Canal din Galaţi.

Incendiul violent a izbucnit luni, în jurul orei 16.30, şi a cuprins un depozit de hârtie şi mase plastice aflat pe strada Traian din municipiul Galaţi, intervenţia pompierilor fiind deosebit de dificilă din cauza flăcărilor mari, a temperaturilor ridicate şi a fumului dens generat de arderea materialelor plastice. Incendiul s-a extins şi la acoperişul restaurantului din vecinătate, dar şi la alte spaţii din apropiere, iar în sprijinul pompierilor gălăţeni au venit şi pompieri de la ISU Brăila şi Vrancea. Luni seară, traficul rutier a fost oprit la ieşirea din municipiul Galaţi, pentru a facilita intervenţia pompierilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
vreme furtuna png
femeie loterie loto istock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net