Pomohaci, preotul acuzat de pedofilie, primit ca un rege la un concert din Bistrița

1-front-pomohaci.jpg

Cristian Pomohaci a fost tratat ca un rege, în spectacolul susținut la Bistrița

Solistul de muzică populară Cristian Pomohaci continuă să se bucure de aprecierea publicului, chiar dacă anul trecut a fost acuzat de pedofilie. El a avut parte, zilele trecute, de o primire princiară, la un eveniment din Bistrița, unde a susținut un recital.

Cristian Pomohaci (49 ani) reușește, în ciuda problemelor pe care le are cu legea, să-și țină fanii aproape. Solistul le-a mulțumit admiratorilor pe contul personal de Facebook. ”Mulțumesc tuturor celor de-ACASĂ care m-au așteptat și primit cu atâta bucurie! Lăsatul secului - BISTRIȚA, 17.02.2018”, a scris Cristian Pomohaci pe Facebook.

Artistul a fost caterisit vara trecută, când a fost acuzat că i-ar fi făcut avansuri unui minor, astfel că nu mai are voie să țină slujbe sau să îmbrace hainele preoțești. Prin urmare, Pomohaci se concentrează acum mai mult pe spectacolele care îi aduc bani frumoși. Deși toamna trecută n-a reușit să vândă biletele la show-ul său, programat la Sala Palatului din București, iată că, în alte orașe, Cristian este primit cu brațele deschise de admiratorii care continuă să creadă cu tărie în nevinovăția lui. Mai mult, de la fiecare recital se întoarce cu zeci de buchete de flori. Pe 27 martie, el va cânta la Sala Palatului, în cadrul concertului susținut de Ion Paladi și de Nicolae Botgros.

loading...
Loading...

Citește și

  • Noi detalii picante ies la iveală în scandalul în care este implicat fostul preot-cântăreț Cristian Pomohaci. Cristian Bota, unul dintre tinerii care susține că a fost abuzat, timp de doi ani, de către acesta, a declarat pentru Click! că toate mărturiile lui au ajuns să fie prezentate magistraților. Acesta este audiat astăzi (3 octombrie) de către procurorii Parchetului General.

  • sinodul BOR, episcopul husilor Corneliu Barladeanu, preotul Cristian Pomohaci

    Mitropolia Ardealului a decis ca părintele Cristian Pomohaci să fie caterisit în urma acuzaţiilor de pedofilie care i s-au adus şi să fie trecut în rândul "teologilor laici". Procesul-maraton de patru ore s-a încheiat la Sibiu, joi seara. Pomohaci a fost acuzat de racolare de minori, după ce ar fi vrut să-l plătească pe un adolescent de 17 ani să întrețină relații sexuale cu el. Preotul a fost judecat de Consistoriului mitropolitan format din cei cinci preoți care reprezintă Arhiepiscopia Sibiului, cea a Alba Iuliei, precum și episcopiile Oradiei, Covasnei și Harghitei și, respectiv, Devei și Hunedoarei.