Poliţişti braşoveni trimişi în judecată pentru luare de mită

Ultima actualizare:

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov au dispus, în 18 februarie, trimiterea în judecată în stare de libertate a inculpaţilor Muntean Mădălin Dorina şi Ignat Dan, ambii poliţişti în cadrul Poliţiei Locale Braşov, pentru săvârşirea infracţiunilor de luare de mită în formă continuată.

Cei doi poliţişti locali au fost prinşi în flagrant în data de 5 februarie când au primit câte 100 de lei de la un poliţist sub acoperire pentru a nu-şi îndeplini atribuţiile de serviciu, respectiv pentru a nu constata şi sancţiona o infracţiune la Legea Circulaţiei.

La data de 5 februarie cei doi s-au aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe raza municipiului Braşov. Ei au avut ca atribuţii, printre altele, şi constatarea unor contravenţii privind nerespectarea legilor de circulaţie pe drumurile publice. Cei doi poliţişti au primit fiecare 100 de lei de la un investigator cu identiitate reală pentru a nu-şi îndeplini atribuţiile de serviciu, respectiv pentru a nu constata şi a nu-l sancţiona pe acesta pentru nerespectarea legii rutiere.

Prinderea în flagrant a inculpaţilor a fost organizată de către procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov şi ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie - Serviciul Judeţean Anticorupţie Braşov. Dosarul a fost înaintat Tribunalului Braşov pentru cercetare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
vreme furtuna png
femeie loterie loto istock jpg
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net