Poliţist înecat în Vrancea! Trupul lui Tomiţă Lazăr a fost găsit în apele Siretului după 4 zile

Ultima actualizare:

    Poliţist înecat în Vrancea. Tomiţă Lazăr şi-a salvat fiica din apele râului Siret foto: România Tv
Poliţist înecat în Vrancea. Tomiţă Lazăr şi-a salvat fiica din apele râului Siret foto: România Tv

Poliţistul înecat în Vrancea, care a murit încercând să-şi salveze fata de la înec la sfârşitul săptămânii trecute, a fost găsit în cursul zilei de joi (23 iulie) în apele râului Siret, la 15 km distanţă de locul în care a fost văzut ultima oară. Comisarul-şef Tomiţă Lazăr a fost luat de curenţi şi a pierit sub ochii familiei.

Poliţist înecat în Vrancea. Comisarul şef Tomiţă Lazăr petrecea weekendul cu familia şi mai mulţi prieteni pe malul Siretului, la balastiera Bilieşti. Fiica sa a vrut să răcorească, dar a fost luată de curenţi, iar poliţistul a sărit să o salveze.

A reuşit să o scoată la suprafaţă, apoi toată familia a fost martoră la tragedie, poliţistul a fost tras de curenţi la fund şi nu a mai reuşit să iasă din apă. Zeci de salvatori au participat la operaţiunile de salvare ale poliţistului înecat în Vrancea, duminica trecută, după ce a salvat-o pe fiica sa cea mică, aflată în pericol, în timp ce se scălda.

Pompierii l-au căutat cu 2 bărci pneumatice, dar şi scafandri şi un elicopter al Inspectoratului General de Aviaţie. Au sărit să-i ajute și colegii polițişti. În speranţa că-l vor găsi, salvatorii au continuat căutările chiar şi după lăsarea întunericului, la lumina lanternei. Abia după 4 zile, corpul poliţistului înecat în Vrancea a fost zărit pe Siret, de un angajat de la balastiera din Vadu Roşca, localitate situată la 15 kilometri de locul în care fusese văzut ultima oară bărbatul. După o expertiză atentă, poliţiştii din Focşani au confirmat că trupul neînsufleţit aparţine poliţistului înecat în Vrancea.

Tomiţă Lazăr era unul dintre cei mai puternici poliţişti din ţară. De-a lungul carierei a obţinut 26 de medalii la concursurile de forţă organizate de IGPR. Drama este cu atât mai mare cu cât poliţistul înecat în Vrancea se pregătea să fie socru mic săptămâna viitoare. Cealaltă fiică a lui urma să se mărite.

Poliţist înecat în Vrancea. Fiica cea mică, mesaj emoţionant pentru tatăl său 

Fiica cea mică a poliţistului înecat în Vrancea a refuzat să creadă că tatăl ei a murit, după ce a salvat-o. Într-un mesaj emoţionant publicat pe Facebook, în urmă cu 2 zile, fata îşi implora tatăl să respire.

Aceasta spera la o minune: "Eroul meu mi-a ordonat să respir în timp ce mă salva. Asta îl implor eu acum! Să respire!!! Să fie pe un mal şi să respire!!! Încă sper să fie în viaţă şi am mare încredere în Dumnezeu!!", a scris Mariana Lazăr, pe contul personal de Facebook, înainte de a afla că tatăl ei nu a supravieţuit, scrie România Tv.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net