Politicienii au dat vacanţele în insule exotice pe concedii în ţară

klaus_iohannis.jpg

klaus iohannis, concediu, balea lac
Preşedintele României a urcat la Bâlea Lac
Foto: Facebook

Dacă ar fi ales ca destinaţie de vacanţă Insulele Maldive sau Republica Dominicană, politicienii din România riscau să-şi atragă înjurăturile multor români, care îşi permit cel mult un sejur la Venus sau la Sărata Monteoru. Pragmatici, aleşii au ţinut probabil cont că ne aflăm în an electoral, aşa că au decis să-şi petreacă vacanţa de vară în ţară, fie la mare, fie la munte.

Oamenii politici au dat destinaţiile exotice pe concedii în România, în condiţiile în care peste numai două luni începe campania electorală. Calculul a fost simplu: vacanţele în străinătate i-ar fi tras în jos la alegerile parlamentare.

Spre exemplu, preşedintele Klaus Iohannis, care în ultimii ani şi-a petrecut concediul pe plajele din Miami sau în Madeira, a ales să meargă în această vară la munte, în România, la Bâlea Lac.

elena_udrea.jpg

elena udrea, plaja, mamaia
Elena Udrea, o sirenă la Marea Neagră
Foto: wowbiz.ro

Unul dintre politicienii care s-au distrat cel mai mult e deputatul Elena Udrea. Fostul lider al Partidului Mişcarea Populară a făcut naveta  între Mamaia şi Bucureşti, în condiţiile în care săptămânal  trebuie să se prezinte la Poliţie, fiindcă se află sub control judiciar.

Vasile Blaga, unul dintre cei doi copreşedinţi ai PNL, s-a bronzat tot la Mamaia. Celălalt copreşedinte al liberalilor, Alina Gorghiu, şi-a petrecut vara alături de băieţelul său, care are trei luni.  Tot în sânul familiei a stat şi Cătălin Predoiu, politician s-a relaxat în Argeş, aproape de poalele muntelui.
Citeşte articolul complet şi vezi mai multe imagini pe adevarul.ro!

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Elena Udrea a anunțat că renunță să mai candideze pentru un loc în Parlamentul României, dar nu este pregătită să renunțe și la atenția alegătorilor. Drept urmare, politicianul are o activitatea foarte intensă pe rețelele de socializare. Intensă și controversată. Ultima ispravă, o imagine cu spatele gol, ”tatuat” cu un mesaj-îndemn.

  • costum baie, elena udrea

    S-au dus vremurile când politicenii noștri mergeau în vacanțe exotice! Este an electoral așa că politicienii au anunțat că vor rămâne în țară, pe Litoral, în această vară. Se vor feri de paparazzi și de oamenii simpli, ca să nu fie fotografiați în chiloți.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1