Politica românească: sex pe canapea, sex pe birou, sex la cameră

Ultima actualizare:
Moartea lui Mihail Bălăşescu a îndoliat viaţa politică românească
Moartea lui Mihail Bălăşescu a îndoliat viaţa politică românească

Scandalul sexual care zguduie politica românească zilele acestea este doar cel mai recent dintr-un șir lung de povești de alcov cu oameni politici în rolurile principale. Deputatul Ioan Oltean (62 de ani) și şefa Autorității Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor Crinuța Dumitrean (41 de ani), cu partidele lor de sex pe birou, sunt vrednicii urmași ai unor politicieni care și-au demonstrat calitățile fie pe canapelele unor lideri de partid, fie în fața camerei de la computerul personal. Asta când nu au apelat direct la serviciile unor prostituate.

Dacă de inițiative politice cu bătaie lungă pentru bunăstarea nației nu prea am avut parte în istoria tinerei noastre democrații, de scandaluri sexuale cu oameni politici nu am dus lipsă. Sex pe canapeaua liderul Partidului Național Liberal, sex pe biroul șefei Autorității Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor (ANRP), sex în fața camerei de la computerul persona, sex cu profesioniste, trebuie să recunoașteți!, nu avem a ne plânge de o viață politică plicticoasă.

1993. Ministrul Culturii, prins cu șlițul desfăcut

Petre Sălcudeanu a fost primul ministru demis în urma unui scandal sexual
Petre Sălcudeanu a fost primul ministru demis în urma unui scandal sexual

Unul dintre primele scandaluri sexuale din politica românească îl are drept protagonist pe ministrul Culturii la vremea respectivă, scriitorul Petre Sălcudeanu (1930-2005). După o zi plină și o seară înecată în vin, ministrul a vrut să bifeze și o partidă de sex înainte de a pleca acasă. N-a stat mult pe gânduri și i-a făcut avansuri femeii ofițer de serviciu de la minister, Luminița Răuț.

Femeia nu s-a lăsat însă impresionată de faptul că-i face curte însuși ministrul, altfel un reputat scriitor, și a alertat presa. Finalul a fost cu cântec, cântecul de lebădă al ministrului Culturii. Ziariștii sosiți la fața locului l-au prins cu șlițul desfăcut, iar Sălcudeanu a devenit primul ministrul demis în urma unui scandal sexual.

2009. Fostul ministru al Muncii își mângâie organele genitale în fața camerei

Paul Păcuraru a fost ministrul Muncii, familiei și egalității de șanse în Guvernul Tăriceanu
Paul Păcuraru a fost ministrul Muncii, familiei și egalității de șanse în Guvernul Tăriceanu

Tot un ministru, tot o poveste cu șlițul desfăcut. De data aceasta însă, șlițul era desfăcut de tot, Paul Păcuraru (65 de ani), fost ministru al Muncii în Guvernul Tăriceanu, apărând într-un filmuleț demn de scenariile porno. Înregistrarea îl arată pe Paul Păcuraru îmbrăcat doar în maiou și chiloți, mângâindu-și penisul în fața webcam-ului.

Pus în fața evidenței, fostul ministru a încercat mai multe explicații destul de șubrede. Mai întâi a bravat, susținând că era acasă, unde stătea, ca tot omul, îmbrăcat așa cum îi poftea inima și, mai ales, cum îl lăsa canicula, dat fiind că nu dispunea de un aparat de aer condiționat.

După ce și-a revenit din șoc, povestea s-a schimbat, Păcuraru recunoscând că a discutat pe internet cu doi tineri, aflaţi atunci în Germania, care voiau să îl şantajeze. El spune că filmul a fost făcut pentru a-l şantaja şi susţine că acele cadre în care personajul prezentat se masturbează sunt trucate.

2009. Consulul român la Chișinău, filmat în timp ce făcea sex

Ion Nuică, filmat cu camera ascunsă în timp ce făcea sex cu o tânără
Ion Nuică, filmat cu camera ascunsă în timp ce făcea sex cu o tânără

Ion Nuică, consulul român la Chișinău a fost nevoit să demisioneze după ce a apărut pe internet un filmuleț care îl înfățișa în compania unei femei, în ipostaze explicite. Identitatea femeii nu a fost dezvăluită, dar se presupune că este vorba despre o angajată a consulatului.

2010. Secretarul general adjunct al PNL, sex pe canapeaua lui Crin Antonescu

Ionel Arsene, filmat în pat cu o prostituată
Ionel Arsene, filmat în pat cu o prostituată

Culmea!, protagonistul scandalului ”sex pe canapeaua lui Crin” s-a dat singur de gol. Secretarul general adjunct al PNL Mihail Bălășescu a avut o aventură de-o noapte și apoi s-a lăudat la telefon. Discuția a fost făcută publică, iar politicianul a găsit puterea să glumească pe această temă, trei ani mai târziu, într-un interviu.

”Rămăsesem doar eu și cu tânăra domnișoară și aveam planuri mari. I-am spus că mergem într-un loc în care va avea tot ce-i trebuie, iar ea a acceptat. Așa am ajuns la sediul Partidului Național Liberal, am intrat în biroul lui Crin Antonescu și am făcut sex pe canapeaua acestuia. Pot să vă spun că este foarte confortabilă și că atât eu, cât și fata respectivă ne-am simțit de minune”, a declarat Bălășescu într-un interviu pentru Cancan, în 2013.

Destinul lui Mihail Bălășescu a fost curmat în mod violent anul acesta. Politicianul a fost găsit mort în locuința fostului său socru la începutul lunii septembrie. Ancheta a scos la iveală că Bălășescu fusese lovit în cap cu o vază și apoi sugrumat. Se pare că totul ar fi pornit de la niște neînțelegeri legate de partajul care a urmat divorțului de cea de-a patra soție, Ana Maria Burchel.

2014. Deputat PSD, în pat cu o prostituată

Crinuța Dumitrean și Ioan Oltean, mai mult decât parteneri de afaceri ilegale
Crinuța Dumitrean și Ioan Oltean, mai mult decât parteneri de afaceri ilegale

Ionel Arsene, deputat PSD de Neamţ a a apelat la cea mai veche metodă de alungare a stresului din lume: s-a dus la prostituate. Partea proastă e că politicianul a fost filmat, iar înregistrarea a ajuns în atenția publicului.

"E un trucaj. Unii dintre adversarii mei politici, din disperare, au ajuns să folosească trucaje video în încercarea de a-mi păta imaginea publică. Doresc să le transmit un mesaj foarte clar: nu mă voi lăsa intimidat de nimeni!", s-a dezvinovățit politicianul la o zi după ce înregistrarea a fost difuzată de postul de televiziune EST TV Neamţ.

2015. Crinuţa şi Oltean, sex nebun pe biroul unde semna pentru mită


    Crinuța Dumitrean și Ioan Oltean, mai mult decât parteneri de afaceri ilegalefoto: arhivă Click!
Crinuța Dumitrean și Ioan Oltean, mai mult decât parteneri de afaceri ilegalefoto: arhivă Click!

Ultimul pe listă, amantlâcul cu iz penal de la Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor. Protagoniști: deputatul Ioan Oltean și șefa ANRP Crinuța Dumitrean. Sursa dezvăluirilor este cât se poate de sigură: procurorii DNA, care le-au prezentat judecătorilor „planşele foto care relevă întâlnirea dintre Ioan Oltean şi Crinuţa Dumitrean în biroul şefei ANRP”.Imaginile nu sunt deloc inocente și nu ilustrează o întâlnire în interes de serviciu. Acestea demonstrează fără putință de tăgadă relaţia apropiată dintre Crinuța Dumitrean şi Ioan Oltean, deputatul acuzat de luare de mită, într-un dosar privind retrocedări ilegale făcute de ANRP când instituţia era condusă de Crinuţa Dumitrean.

image
image
image
image
image
image
mihaela bilic instagram jpg
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net