Ploile torențiale au cucerit România iar temperatura a ajuns la 4 grade Celsius

Ultima actualizare:

    Orașul Tulcea a devenit marți o zonă lacustră după ce canalizarea nu a mai făcut față unei ploi torențiale
Orașul Tulcea a devenit marți o zonă lacustră după ce canalizarea nu a mai făcut față unei ploi torențiale

Vremea urâtă dă de furcă românilor iar ploile torențiale au făcut prăpăd în toată țara. Cel mai rău a fost potrivit știrilorprotv.ro, în Dobrogea și în Oltenia.

La Tulcea, bulevardele s-au transformat în canale navigabile. In comuna Horia, două mașini aflate pe Drumul Național 22D au fost luate de apă, ca niște jucării de plastic și aruncate în șanț. Martorii incidentului au reusit să-i scoata pe cei din autoturisme, însă doi dintre pasageri au ajuns la spital cu hipotermie.

Probleme mari au fost și la Galați, unde un TIR a derapat pe șoseaua plină de apă, a rupt parapetul unui pod, iar cabina a ramas suspendata peste un canal de scurgere, la 10 metri înălțime. Cinci masini au ramas intepenite in baltile care aveau peste o jumatate de metru.

Ploile au paralizat circulația și în orașul Râmnicu Vâlcea, iar un TIR încărcat cu produse alimentare a luat foc în cateva secunde, după ce șoferul a plecat în cursă. Bărbatul a deschis usa cabinei si a sarit disperat, dupa care a sunat la 112 si a chemat pompierii. Pompierii spun ca focul a izbucnit din cauza unui scurt-circuit provocat de apa care a ajuns la firele electrice.

La munte, miercuri dimineata, se înregistrau temperature foarte scăzute pentru această perioadă.

La cota 2000, pe Transfăgărașean, era ceață deasă. Cea mai scăzută temperatură în orașe se înregistra la Brasov, unde în zori, erau doar 4 grade.

Ploile nu se opresc nici joi, iar potrivit meteorologilor va ploua abundent în zona Carpatilor Meridionali si Orientali. De asemenea, sunt anuntate precipitatii in Moldova, Oltenia si local în Muntenia si Dobrogea

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net