Plimbări cu barca pe Dâmboviţa sau filme în Grădina Botanică

7_plimbarile-cu-canotca.jpg

Vino la o plimbare cu barca pe Dâmboviţa
Citeste tot despre: 

România petrece în week-end de la un capăt la altul al țării.

În București, sâmbătă, 29 iulie, de la ora 9.00, se desfășoară”Dâmboviţa Smart River”. În porțiunea dintre Podul Unirii și Biblioteca Națională vor avea loc concursuri de vâslit şi plimbări pe apă în canotcă. 

7_pozeinterioare1515.jpg

Cinefilii sunt invitaţi în Grădina Botanică; La Sighişoara începe Festivalul medieval

Tot aici a apărut ”Debarcaderul Verde”, un loc dedicat petrecăreților de la orice oră. Pentru amatorii de ”altfel” de distracție, locul potrivit este Grădina Botanică din București. Aici se organizează în weekend ”Marele Picnic ShortsUP”, un festival cu scurtmetraje premiate la festivalurile de la Annecy şi Berlin şi un concert Ana Dubyk Cvartet. Biletele pentru Marele Picnic ShortsUP pot fi cumpărate din reţelele Eventbook şi Eventim, la preţul de 25 lei/seară şi 40 lei/ abonament, sau la faţa locului, la preţul de 30 de lei/seară sau 50 lei/abonament, în limita locurilor disponibile. Copiii sub 12 ani beneficiază de intrare gratuită.

În țară, zeci de manifestări se bat să capteze atenția: Festivalul Usturoiului din Pasul Tihuța, al Dunării la Cernavodă, “Sus la Jina”, Sighișoara Medieval sau Parada Clătitelor de la Moneasa. Pentru amatorii de muzică folk se organizează Padina Fest, iar pentru fanii blues-ului Festivalul de la Gărâna.

Loading...