Plângere penală pentru lucrările de pe Calea Victoriei

02.-aglomeratie-trafic-rutier-calea-victoriei-bucuresti-fm.jpg

calea victoriei, lucrari, ilegale, trotuar
Lucrările au fost gata în noiembrie 2014, iar de atunci aglomerația e la ea acasă

Scandal între Primăria Capitalei şi Inspectoratul în Construcţii. Motivul: lucrările de pe Calea Victoriei, care s-ar fi făcut ilegal.

Reprezentanții Inspectoratului Regional în Construcții București-Ilfov au descoprit, în urma mai multor controale, faptul că modificarea carosabilului și a trotuarului de pe Calea Victoriei ar fost făcute fără proiect şi fără autorizaţie de construire.

Pentru asta, împotriva Administrației Străzilor, subordonată Primăriei Capitalei, s-a făcut o plângere penală, care a fost depusă la  Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Potrivit România tv, reprezentanții Muncipalității se apără și spun că bolarzii (stâlpișorii ornamentali) de pe trotuare au fost montaţi în baza unei autorizaţii de construire, având şi avizul Brigăzii Rutiere.

Dacă se va dovedi cu lucrările sunt ilegale, primăria va fi obligată să achite o amendă uriașă, cuprinsă între 10 și 100 de milioane de lei, bani proveniți din buzunarele bucureștenilor.

De când a fost reconfigurată Calea Victoriei, traficul a fost dat peste cap.

Se formează cozi mari de mașini, din cauza faptului că zona carosabilă a fost micșorată, pentru lărgirea trotuarelor, pe anumite porțiuni, și construirea unei piste de biciclete. 

 

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1