Piticul-pedofil a fost prins în timp ce încerca să abuzeze sexual copii din Iaşi

relu_dima-piticul_pedofil-prins_la_iasi.jpg

relu dima-pedofil prins iasi
Relu Dima, un bărbat suferind de nanism, a fost reţinut de Poliţie fiind acuzat de racolarea minorilor în scop sexual
FOTO: adevarul.ro

Un bărbat suferind de nanism a fost reţinut de Poliţie fiind acuzat de racolarea minorilor în scop sexual. Individul a fost prins după ce un tânăr şi-a făcut un cont fictiv pe Facebook şi l-a atras într-o capcană.

Relu Dima este originar din judeţul Vaslui şi, în ultima perioadă, ar fi ajuns în municipiul Iaşi, unde a încercat să racoleze copii în scopuri sexuale, scrie adevarul.ro.

Individul a fost săltat de către reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi la finele săptămânii trecute. El a fost internat la Institutul de Psihiatrie „Socola” din Iaşi, unde urmează a fi supus unei expertize.

Anchetatorii vor să afle dacă bărbatul de 44 de ani avea sau nu discernământ în momentul în care a comis presupusele fapte, cu atât mai mult cu cât, potrivit dosarului său medical, individul ar fi suferind de handicap psihic de grad II, scrie adevarul.ro.

Piticul-pedofil a fost prins de polițiști

Relu Dima a fost prins în urma unui scenariu. Informaţia privind activitatea ilicită a individului a apărut în primă fază pe un grup de pe Facebook, fiind prezentată de mai mulţi părinţi.  Un bărbat şi-a făcut un cont fals în care a pretins că ar fi minor şi a reuşit, astfel, să îl ademenească pe Dima să se întâlnească cu el. Atunci a fost şi prins individul, poliţiştii găsind în telefonul său mai multe imagini cu minori.

Sursa: adevarul.ro

Loading...