«Philip e gelos, se teme să nu mă piardă»

Ultima actualizare:

    Philip Clements şi Florin  Marin s-au căsătorit, pe  25 aprilie, în Marea Britanie
Philip Clements şi Florin Marin s-au căsătorit, pe 25 aprilie, în Marea Britanie

S-au iubit nebuneşte, s-au căsătorit în Marea Britanie şi s-au mutat la Bucureşti. La două luni după ce au spus “Da”, între soţii Philip şi Florin Clements au apărut primele neînţelegeri. Fostul preot britanic în vârstă de 78 de ani e nemulţumit că tânărul Florin (24 de ani) a început să-l neglijeze.

Relaţia dintre tânărul model Florin Marin şi Philip Clements începe să scârţâie, după ce fostul preot li s-a plâns apropiaţilor, pe Facebook, că iubitul său nu i-a făcut pe plac de când s-au mutat în Bucureşti.Marea supărare a lui Philip este că soţul nu i-a găsit până acum pe cineva care să-l înveţe româneşte. “Florin crede că nu ar trebui să fiu atât de dependent de el. Nu am încă profesorul meu de română şi nu pot vorbi limba. Soţul meu spune că nu trebuie să fim lipiţi unul de altul”, s-a lamentat Philip pe reţeaua socială. Katy Lowther, o prietenă din Anglia a fostului preot, îi dă dreptate.“Îi oferi mult mai mult decât îţi oferă, aşa că trebuie să aibă mai mult respect”, îi răspunde femeia pe Facebook. “Eşti un om cu inimă mare şi meriţi să fii tratat corect”, e de părere Katy. O altă prietenă, Rose Kirk, tot din Marea Britanie, intervine în discuţia virtuală: „De aceea am fost atât de îngrijoraţi că vă deplasaţi atât de departe, încât nu aveţi prieteni”.Pe Florin Clemens, fost Marin, nu-l îngrijorează nemulţumirile soţului. “Nu scârţâie relaţia noastră”, explică tânărul model pentru adevarul.ro. “Philip s-a plictisit în casă şi s-a supărat că nu i-am găsit încă un profesor de română. Eu i-am promis o profesoară de română, dar am fost foarte ocupat, în ultima perioadă, cu interviurile pe la televiziuni. Am fost prins şi cu apartamentul, cu amenajarea interioară“, mai spune el. Preotul şi-a vândut casa din Anglia şi a cumpărat un apartament într-un complex rezidenţial din Bucureşti, unde s-a mutat cu Florin.“Philip mai intră în depresii, pentru că era obişnuit cu alt stil de viaţă în Anglia”,  adaugă tânărul. “Deocamdată nu face nimic, se uită toată ziua la televizor. I-am spus să mai iasă şi el pe afară, să se plimbe şi singur. De asemenea, e foarte gelos. De câte ori ies cu el afară, începe să-i joace feste inima. Îi este frică să nu mă piardă”.Ca să ne demonstreze că totul este bine între ei, Florin povesteşte că Philip l-a dus la mall şi i-a cumpărat noua colecţie de genţi a unui designer italian. Cuplul a intrat în atenţia unei televiziuni londoneze, care vrea să realizeze un serial despre viaţa celor doi iubiţi.Cadoul de nuntă din partea reverendului este o vacanţă în Insulele Maldive, la Mamaia şi la munte.

Click! Spune

Reverendul Philip Clements a fost preot paroh în Eastry, Kent. Cei doi şi-au mărturisit, legal, dragostea în faţa camerelor de filmat. Nunta a avut loc pe 25 aprilie, iar petrecerea s-a ţinut într-un pub din Anglia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net