Petruța Gheorghe a murit. Fosta soție a lui Andrei Gheorghe avea 52 de ani

Ultima actualizare:
Petruța Gheorghe împlinise 52 de ani în urmă cu o lună
Petruța Gheorghe împlinise 52 de ani în urmă cu o lună

Petruța Gheorghe, fosta soție a regretatului om de radio Andrei Gheorghe a murit. Psihanalistă, cu specializare în psihanaliza copilului și adolescentului, Petruța Gheorghe se lupta de mai mult timp cu o boală incurabilă.

Vestea morții Petruței Gheorghe a fost dată de Oana Cuzino, cu care aceasta a colaborat multă vreme la revista ”Ce se întâmplă, doctore?”.

”Petruța Gheorghe a fost, pentru fiecare dintre pacienții săi și pentru toți cititorii noștri care i-au parcurs articolele utile, o resursă de echilibru și o sursă de inspirație.

Întreaga echipă DOC îi rămâne pentru totdeauna recunoscătoare pentru contribuția pe care a avut-o în comunitatea noastră. Experiența, devotamentul și implicarea sa în fiecare act de psihoterapie și în povestea fiecărei persoane care i-a trecut pragul rămân alături de noi. Mulțumim”, a scris Oana Cuzino pe Facebook.

”Dumnezeu să-i odihnească. Azi s-a dus și Petruţa Gheorghe...”, a scris și Liviu Mihaiu pe Facebook.


    Petruța Gheorghe împlinise 52 de ani în urmă cu o lunăfoto: arhivă personală
Petruța Gheorghe împlinise 52 de ani în urmă cu o lunăfoto: arhivă personală

Petruţa Gheorghe a fost Expertul DOC în psihoterapie. A fost specializată în psihanaliză, mai exact în Psihanaliza Copilului şi Adolescentului.

A tradus două volume de specialitate („Puncte de cotitură, dezvoltarea emoţională şi comportamentală a copilului tău, de la 3 la 6 ani” – T. Berry  Brazelton și Joshua Sparrow, „Psihologia vieţii de zi cu zi”- Kanneth T. Strongman) și a redactat numeroase articole științifice pentru publicații de profil, printre care și „Colocviile de Psihanaliză, cazuri clinice şi reflecţii teoretice”.

Citește și:

EXCLUSIV Petruţa Gheorghe a murit. Ce boală a răpus-o pe fosta soţie a lui Andrei Gheorghe

Petruța Gheorghe a fost căsătorită cu Andrei Gheorghe până în 2015

Petruța și Andrei Gheorghe s-au căsătorit după divorțul omului d eradio de iubita sa din studenție. Andrei Gheorghe a fost tatăl perfect pentru cei trei copii ai Petruței dintr-o căsnicie anterioară, Maria (20 de ani, acum), Katarina (18 ani) și Max (17 ani). Andrei și Petruța au divorțat în 2015, dar au rămas foarte apropiați.

Andrei Gheorghe a murit pe 26 martie, la vârsta de 56 de ani. Fostul realizator a fost găsit mort în locuința sa din Voluntari. Concluziile legiștilor indică faptul că Andrei Gheorghe a avut probleme cardiace. Fostul om de radio era mort de mai bine de 12 ore, în momentul în care a fost descoperit.

"Nu avea probleme medicale pe care să le fi ştiut sau pe care să le fi bănuit, în schimb, ce cred că i-a lipsit a fost medicina preventivă, adică, acele controale anuale.(...) Vorbeam în fiecare zi pe Facetime, să ne vedem. Am vorbit cu o seară înainte, se pregătea să vadă nişte filme cu Măriuca, una dintre fetele noastre şi era foarte senin şi împăcat, era aşa de o vreme. Liniştit. Mi-a şi spus cu câteva zile înainte de...că se simte extraordinar de liniştit şi de împăcat. S-a văzut cu prietenii noştri, Roman şi Roxana, cei care au şi galeria, care sunt extrem de apropiaţi şi dragi nouă şi s-a simţit foarte bine. M-am întors acasă şi am vorbit pe Facetime şi era foarte ok", a declarat Petruţa Gheorghe la momentul respectiv.

Citește și:

Momentul în care fosta soţie a lui Andrei Gheorghe şi-a dat seama că ceva s-a întâmplat cu jurnalistul

EXCLUSIV Ce spune fosta soție despre înmormântarea lui Andrei Gheorghe

image
image
image
image
image
image
kanye west bianca censori profimedia jpg
banner ilie dumitrescu png
adrian mutu implant par INSTA jpg
banner jador png
banner Cristina Balan png
banner vedete post png
banner zurli png
banner sonia trifan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net