Petrecere gratuită la SPA de Valentine's Day

Ultima actualizare:

     Îndrăgostiții vor avea parte de 11 zile de răsfăț la Therme
Îndrăgostiții vor avea parte de 11 zile de răsfăț la Therme

Mâine este Valentine's Day, iar dacă vrei să-ți surprinzi perechea cu ceva cu adevărat deosebit, ai putea încerca o terapie de cuplu într-un SPA. În unele locuri, intrarea și petrecerea sunt gratuite.

Saune, jacuzii, piscină și multă muzică. Într-un cuvânt party în costum de baie! Asta le pregătesc cei de la Premier SPA îndrăgostiților. Petrecerea este cu tematică grecească și vor încinge atmosfera cântăreții Nikolas Papadopoulos și Ianis Ploutarhos. În plus, muzica va fi mixată de Dj Smiley.

La Premier SPA petrecerea este gratuită

”Petrecerea se va ține la piscină și va începe de la ora 22.00. Intrarea, inclusiv la saune, este gratuită. Cei care participă vor primi un pahar de prosecco din partea casei. Se va plăti, în schimb, vestiarul unde vor fi lăsate hainele și va costa 50 de lei”, ne-au precizat reprezentanții celui mai luxos SPA din Capitală.

Acesta se află în sectorul 6, vizavi de Stadionul Steaua. Numărul persoanelor este limitat la 80. Pentru mai multe informații sunați la 0729.777.757.

Așa arată piscina unde va avea loc petrecerea cu intrare liberă
Așa arată piscina unde va avea loc petrecerea cu intrare liberă

Cel mai mare parc acvatic din Capitală sărbătorește dragostea din 14 și până pe 24 februarie. În toată această perioadă, cuplurile vor avea parte de mult răsfăț.

La Therme sunt pregătite fel de fel de ritualuri în saune

Aici sunt programate ritualuri în saune, la diferite intervale orare. ”Sound of love”, ”Strawberry Kiss”, ”My Honey”, ”Sweet Love”, ”Couple Yoga”  ”Couple AquaFun”sunt câteva dintre ele. ”Dragoste se transmite prin vibrații și este amplificată de uleiurile esențiale florale utilizate. Bătăile inimii vor fi amplificate și hrănite de mișcarile suave ale trainerului wellness care folosește pânze de mătase în timp ce distribuie uleiul esențial uniform în saună”.

Totodată, de Valentine's Day va exista o gamă specială de șase cocktail-uri, care vor costa 19,90 de lei. Cine va comanda o astfel de băutură, va trage un bilețel și va putea putea câștiga o altă băutură.

În plus, vor fi concerte. Pe 14 februarie,  va cânta Dov Merak, pe 21 februarie, Muse Quartet, iar pe 24 febrauire, TBD. Cei care nu vor fi în compania  partenerului, îin zona The Palm va fi amplasat un “oficiu poștal” unde vor putea transmite persoanei iubite o vedere de la Therme.

Zona Galaxy, unde sunt toboganele cu apă, este închisă până pe 15 februarie, inclusiv.

0O zi de relaxare vă costă în zona Palm 80 de lei/persoană sau 49 de lei, 3 ore. La zona Elysium, unde sunt saunele, plus Palm costă 100 de lei toată ziua și între 69 și 79 de lei, 3 ore.

Bali SPA oferă cazare și relaxare

Dacă vrei să pleci din localitate, Bali SPA, care se află în Cornu, Prahova, vine cu o ofertă de Valentine's Day.

Pachetul costă  de la 462 de lei/noapte și include cazarea la hotel pentru două persoane, în pat matrimonial, welcome Bali Spa treat special Valentine’s day, mic dejun, un masaj “Valentine clasic”/persoană/sejur, acces la piscina indoor, acces la sala de fitness și o sticlă de șampanie.

Răsfață-te cu masaje de relaxare!
Răsfață-te cu masaje de relaxare!

Cine vrea să doarmă într-un baldachin jawanez, plătește 556 de lei/noapte.

Oferta este valabilă pentru un sejur de minimum două nopți, în perioada 14-17 februarie sau 22-24 februarie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net