Permise ilegale la Giurgiu. Șeful Serviciului de la DRPCIV și un primar, reținuți

Ultima actualizare:

    La Giurgiu se puteau obține permise ilegal
La Giurgiu se puteau obține permise ilegal

Şeful Serviciului Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV) Giurgiu, dar şi primarul localităţii Valea Drăganului au fost reţinuţi, vineri, în dosarul obţinerii de permise de conducere în mod fraudulos. Ofițerii DGA și procurorii DGA au fpcut, joi seara, 26 de percheziții la SRPCIV Giurgiu și locuintele unor polițiști și instructori auto, într-un dosar de obținere de permise auto în mod fraudulos.

Surse judiciare au comunicat pentru Click! faptul că Mitică Văduva, șeful Serviciului Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV) Giurgiu a fost reținut în dosarul obţinerii de permise de conducere în mod fraudulos.

De asemenea, a fost reținut și Marin Mototolea, primarul localităţii Valea Drăganului din judeţul Giurgiu, acesta având calitatea de intermediar. Conform anchetatorilor, primarul este asociat la o şcoală de şoferi condusă chiar de soţia sa.

Atât șeful de la permise cât și primarul, urmează să dea explicații în fața judecătorilor.Procurorii cer arestarea celor doi.

Ancheta este însă în desfășurare și se pare că urmează să fie reținută și o a treia persoană.

Cum funcționa rețeaua de permise ilegale din Giurgiu

Potrivit unor surse apropiate anchetei,  banii de la candidaţi erau daţi instructorului auto sau intermediarului, care îi dădea mai departe poliţistului examinator la proba practică. Până acum nu a fost stabilit numărul exact al persoanelor care au dat astfel bani.

La audieri au fost duse 13 persoane - şase poliţişti şi şapte instructori.

Joi seară, ofițeri DGA şi procurori DNA au făcut 26 de percheziţii la DRPCIV Giurgiu și la locuinţele unor poliţişti şi instructori într-un dosar privind obținerea de permise în mod fraudulos.

Citește și: 

Zeci de percheziții într-un dosar de corupție ce vizeaza inspecția mașinilor pentru înmatricualare

EXCLUSIV Ce spune șeful polițiștilor care i-au luat permisul lui Manda, soțul Olguței Vasilescu

image
image
image
image
image
image
cirese 250 lei kg jpg
japoneza shutterstock 1824440588 jpg
iasi oras romania jpg
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net