Percheziții la firma care a livrat artificii în Colectiv

Ultima actualizare:

    În urma incendiului provocat de artificii, în clubul Colectiv, au murit 32 de oameni
În urma incendiului provocat de artificii, în clubul Colectiv, au murit 32 de oameni

Procurorii Parchetului instanței supreme fac percheziții, vineri, la sediul Golden Ideas Fireworks Artists, firma care a livrat artificiile care au provocat incendiul din Clubul „Colectiv”, precum și la locuințele patronilor societății.

Potrivit unor surse judiciare, citate de Mediafax, procurorii fac percheziții la sediul social al S.C. Golden Ideas Fireworks Artists S.R.L., din strada Drumul Sării din Capitală, precum și la un punct de lucru/depozit din comuna Bucșani din județul Giurgiu.

De asemenea, au loc percheziții la alte cinci adrese, între care domiciliile celor doi patroni ai firmei - Daniela Ioana Niță și Cristian Mihai Niță.

Sursele citate mai spun că cei doi patroni ai firmei vor fi audiați la Parchetul instanței supreme în dosarul rămas spre cercetare la PICCJ.

Golden Ideas Fireworks Artists din Bucureşti este firma care a asigurat artificiile pentru spectacolul pirotehnic din clubul Colectiv, care a dus la declanșarea incendiului din local.

Conform datelor de la Registrul Comerţului, Daniela Ioana Niţă, în vârstă de 38 de ani, este acţionarul majoritar al firmei Golden Ideas Fireworks Artists, cu 80% din acţiuni, în timp ce Cristian Mihai Niţă, în vârstă de 31 de ani, are 20% din acţiuni. Surse judiciare au declarat că Daniela Ioana Niţă va fi audiată, în perioada următoare, de către procurori.

Golden Ideas Fireworks Artists, cu sediul pe Drumul Sării nr. 57, în sectorul 6, a fost înfiinţată în anul 2005. Afacerile firmei s-au plasat anul trecut la 1,38 milioane lei, iar profitul net a fost de circa 19.000 lei, societatea raportând cinci angajaţi în 2014.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
On Cloudboom Strike jpg
image
image
image
image
image
image
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net