Pedofilul prins din Drumul Taberei, polițist în Brigada Rutieră! Colegii l-au recunoscut

pedofil_din_bucuresti_50751300.jpg

Foto
Pedofilul din Drumul Taberei a fost prins
Foto:Captură video

Pedofilul din zona Drumul Taberei care a agresat doi copii în liftul unui bloc în urmă cu câteva zile a fost prins de către polițiști.

Polițiștii l-au reținut pe pedofilul care a agresat sexual doi copii în vârstă de 5, respectiv 9 ani, în liftul unui bloc. Cazul a fost preluat de către procurori și căutările au fost extinse pe o zonă de 50 de străzi. Peste 300 de polițiști au fost mobilizați pentru soluționarea acestui caz. Luni, în jurul orei 10 dimineața, pedofiul a fost reținut de către polițiști. El și-a recunoscut fapta în fața oamenilor legii și a mărturisit că a comis o faptă similară în anul 2015.Un detaliu incredibil despre viața pedofilului a ieșit la suprafață. El lucreză ca agent de poliție în Brigida Rutieră și a fost recunoscut de colegii săi care au văzut înregistrările făcute publice în cadrul buletinelor de știri, potrivit Digi24.

"Nu cred că i-a ajutat informatia publică (n.r. la prinderea suspectului), ci probele indirecte de pe camerele de supraveghere, există o evidență a populației și e ușor să compari figurile din poze. În măsura în care, faptul că a fost prins pentru o fapta care a fost înregistrată și pe care a făcut-o, nu îl decade din dreptul de a fi reprezentat de un avocat, cu alte cuvinte, la momentul de față, acest ins are prezumția de nevinovăție. Faptul că a fost înregistrat nu înseamnă că a fost condamnat de o instanță”, afirmă Gabriel Diaconu, medic psihiatru.

„Cel mai probabil, procuratura va înainta către o instanță cererea ca acest om să fie expertizat, el are libertatea să refuze expertiza, dar asta l-ar incrima mai mult. Dacă acestă expertiză se va face, trebuie verificat dacă avea discernământ întâi”, adaugă Gabriel Diaconu.

Sâmbătă, 6 ianuarie, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei au preluat efectuarea urmăririi penale în cauză, cercetările iniţiale fiind efectuate de Secţia 22 Poliţie. Ca urmare a preluării cazului, cercetările inițiale au fost extinse și au fost identificate și alte zone în care autorul agresiunii a fost prezent.

Mai mult decât atât, au fost efectuate investigații pe un perimetru mai extins decât cel stabilit inițial. 50 de străzi, dintre care 9 principale, respectiv aproximativ 200 de blocuri au intrat în noua rază de investigare. Au fost identificate alte 25 de camere de supraveghere video în perimetrul de interes, imaginile fiind ridicate în vederea exploatării, se arată într-un comunicat al Ministerului Public, potrivit news.ro.

Loading...