Pe ce cheltuiesc românii prima de Paşte? (P)

Ultima actualizare:

    În perioada Paştelui, oamenii aşteaptă cu nerăbdare să primească daruri din partea angajatorilorfoto: Click!
În perioada Paştelui, oamenii aşteaptă cu nerăbdare să primească daruri din partea angajatorilorfoto: Click!

În fiecare an, în perioada Paştelui, oamenii aşteaptă cu nerăbdare să primească daruri din partea angajatorilor. De cele mai multe ori, cadourile vin sub formă de coşuri cu produse tradiţionale sau bonuri valorice, cazurile în care firmele oferă bani în plus la salariu fiind din ce în ce mai rare.

În acest sens, agenţia de marketing Digital Workforce a realizat un studiu de piaţă cu privire la comportamentul consumatorilor în preajma Sărbătorilor Pascale, pentru a vedea care sunt principalele domenii în care românii îşi cheltuiesc primele.

1. Vacanţe şi călătorii

În topul preferinţelor se află interesul oamenilor pentru vacanţe şi pachete turistice cât mai avantajoase. Şi în acest an, cea mai căutată destinaţie pentru concediu rămâne Grecia, ţara vestită în întreaga lume pentru istoria fascinantă, insulele superbe şi pentru apa de un albastru ireal. Odată cu venirea primăverii şi apropierea Paştelui, românii au început să caute pe Internet bilete de avion Grecia - Atena sau, pentru a economisi o sumă considerabilă de bani, serviciul de transport internaţional de persoane pus la dispoziţie de Eurolines. Indiferent de modalitatea în care se ajunge acolo, cu siguranţă o călătorie în acest loc este de neuitat!

2. Locuinţă

Pe a doua poziţie în ceea ce priveşte punctele de interes ale oamenilor se află redecorarea locuinţei şi achiziţionarea unor obiecte utile pentru casă. Fie că este vorba despre piese de mobilier (canapele extensibile, biblioteci sau scaune), despre aparate folositoare în bucătărie sau despre camere de supraveghere, toate aceste lucruri îi fac pe români să scoată bani din buzunar.

Magazinele online sunt un ajutor de nădejde pentru persoanele care vor să scape de timpul petrecut la cumpărături. De aceea, îţi recomandăm trei site-uri care oferă produsele menţionate mai sus:

Pe site-ul ScauneOnline sunt disponibile zeci de modele de scaune potrivite pentru orice încăpere, de la cele pentru birou, bar, living sau bucătărie, până la scaune cu masaj.

Pe site-ul Comenzi.ro poţi găsi informaţii interesante despre avantajele camerelor de supraveghere, precum şi o gamă foarte variată de modele, în funcţie de buget şi nevoi.

HQCafe pune la dispoziţie cafetiere şi filtre de cafea la preţuri accesibile, astfel încât oricine să poată alege cafetiera sau filtrul potrivit.

3. Accesorii

Când vine vorba despre accesorii, lucrurile sunt complet diferite în cazul bărbaţilor şi al femeilor. Pe de-o parte, domnii preferă să îşi aranjeze maşinile şi să investească prima de Paşte în piese auto, cum sunt cele de la Axevo. De cealaltă parte, doamnele sunt interesate de produsele de cosmetică şi manichiură, variantele de kituri pentru aplicarea unghiilor false fiind printre cele mai căutate pe Internet.

4. Haine şi încălţăminte

În mod inevitabil, o sumă importantă de bani se duce pe articole vestimentare şi încălţăminte. De la rochii de seară, blugi, fuste casual sau tricouri pentru activităţile de zi cu zi, până la haine necesare pentru serviciu (cum ar fi uniforme medicale sau salopete de lucru), toate acestea reprezintă un aspect esenţial pentru multe persoane.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net