Paște în stil lipovenesc la Gulliver Delta Resort 4*

Ultima actualizare:

    Foto: pixabay.com
Foto: pixabay.com

Rezervația Bisosferei Delta Dunării poate fi cea mai bună destinație unde să petreci vacanța de Paște, în sânul familiei și al tradițiilor dobrogene. Gulliver Delta Resort 4* vine cu reduceri Early Booking de până la 50% la pachetele Delta pentru toți de 5 zile cu all inclusive și transport autocar din București.

Tarife speciale de la 749 lei/persoană!

Profită de ofertele speciale și rezervă din timp vacanța de Paște într-un ținut luxuriant, unde dezvoltarea tot mai pregnantă a turismului nu a știrbit încă din farmecul autentic al Deltei Dunării ce face parte din UNESCO.

Gulliver Delta Resort 4* din Murighiol a fost dezvoltat și amenajat astfel încât să respecte stilul arhitectural și vechile obiceiuri ale foștilor pescari staroveri ce s-au stabilit la gurile Dunării în urma pribegiei de pe vremea lui Petru cel Mare.


    pixabay.com
pixabay.com

Poziționat ideal pe malul lacului violet, la marginea localității Murighiol, complexul hotelier Gulliver Delta Resort 4* este nou (parțial dat în folosință în 2016 sub denumirea de Pensiunea La Lipoveanu, parțial în 2018) și prezintă elemente arhitecturale inspirate din vechile conacuri lipovenești. De pe mesele de Paște nu vor lipsi delicioase preparate lipovenești și românești, precum borșul de pește sau ciorba de miel, friptura de miel la tava, drob, cozonac, oua roșii și peștele gătit pe malul Dunării.

Explorează ținutul de poveste al României!


    pixabay.com
pixabay.com

În zilele în care vrei să îți încarci bateriile și să descoperi frumoasele obiceiuri ale lipovenilor, poți să te relaxezi în grădina luxuriantă cu hamace, să joci ping-pong, să pescuiești de pe ponton, ori să participi opțional la Petrecerea Lipovenească, întreținută de un ansamblu de dansatori locali.

La fel de bine, poți porni cu barca pe lacurile cu ape ca smaraldul pentru a surprinde păsările sălbatice, flora bogată a rezervației, caii sălbatici de la Letea – cea mai nordică pădure subtropicală a Europei, sau plajele virgine de la Sulina și Sfântu Gheorghe.

Vacanța de Paște poate fi un bun prilej excelent de a porni în excursii opționale cu microbuzul spre lăcașurile sfinte ale Dobrogei, precum Martirionul de la Niculițel, unul dintre monumentele unice europene și singurul loc unde au fost descoperite moaștele a șase martiri creștini din secolul al IV– lea. Nu departe de aici se află și Manăstire Cocoș, cunoscută pentru mozaicurile sale unice, dar și pentru cele patru moaște ale martirilor. 

Oferte Speciale Paste in Delta Dunarii - Gulliver Delta Resort 4*, Murighiol

*Delta pentru toti – tarife de la 749 lei/persoana, 4 nopti de cazare cu All inclusive, Masa festiva de Paste cu bucate lipovenesti, transport autocar Bucuresti-Murighiol-Bucuresti, Surpriza de Bun Venit! (întâmpinare cu icre și țuică la intrare), acces gratuit la piscină, loc de joacă pentru copii, pescuit de pe pontoane, foc de tabără, activități recreative. Detalii pe www.gulliverresort.ro . Cerere oferta: office@gullivertours.ro, call center 021.794.75.07; 0784.215.624.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net