«Pasajul ăsta ne-a distrus casele»

Ultima actualizare:

    Lucrările la podul  Pipera-Barbu Văcărescu  au distrus faţada blocului 5  de pe str. Aviaţiei
Lucrările la podul Pipera-Barbu Văcărescu au distrus faţada blocului 5 de pe str. Aviaţiei

Zeci de bucureşteni din cartierul Aviaţiei au declarat război pasajului Pipera-Barbu Văcărescu. Aceştia locuiesc în blocul cel mai apropiat de imensa construcţie şi acuză firma care a efectuat lucrarea că le-a distrus casele.

Blocul 5 A de pe str. Aviaţiei nr. 2 este situat la doar cinci metri de pasaj. Locatarii nu au visat niciodată că o să le treacă pe sub geamuri un pod şi cu atât mai mult că ridicarea acestuia le va pune în pericol proprietatea.

simeon stalpnicul png

Tanti Viorica şi Nea Fus sunt cei mai supăraţi. Amândoi se întrec în a ne arăta bucăţi de tencuială căzute de pe faţada blocului. „Uite aici a picat prima oară o bucată de tencuială. A urmat acolo, apoi şi dincolo şi încet-încet ne pică blocul", se plânge Paul Fus care trăieşte în imobil din 1986, când a fost dat în folosinţă.

Nea Fus şi tanti Viorica ne arată pagubele

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

„Au dat în clădire din toate părţile. Au turnat ciment, au spart cu picamărele, au trântit şi au buşit la temelia imobilului zi şi noapte. Cel mai rău a fost atunci când au turnat fundaţia pilonilor pentru pod. Vibrau balcoanele şi podeaua, iar tavanul şi pereţii ziceai că pleacă din loc", se plânge un alt vecin, Ion Traşcă. Situaţia este cu atât mai gravă cu cât pasajul nu a fost încă inaugurat de Primăria Capitalei. În momentul în care maşinile îl vor traversa, traficul va afecta şi mai mult structura de rezistenţă a imobilului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net