(P) Pinum Doors & Windows şi Sudrezidential.ro, un pateneriat de succes

Ultima actualizare:

In baza parteneriatului existent intre Sudrezidential.ro si compania Pinum Doors &Windows, se va implementa utilizarea noii linii de usi REVERSIBILE in finisarea tuturor imobilelor aflate in patrimoniul Sudrezidential.ro.

Sudrezidential.ro, principalul promotor imobiliar al zonei de Sud, proiect sustinut si promovat de Asociatia Dezvoltatorilor Imobiliari din Romania- Urbanis.Usile Reversibile sunt fabricate dupa ultimile tehnologii si se integreaza perfect atat intr-o amenajare sofisticata cat si in una simpla, cu posibilitati de personalizare a acestora, rezultatul fiind integrarea perfecta in decorul fiecarei incaperi, indiferent de rolul acestora in locuinta.

Noile usi Reversibile indeplinesc cele mai stricte cerinte fiind concepute dupa un design italian, permitand astfel dezolvatorilor de proiecte rezidentiale sau office sau chiar utilizatorilor finali sa nu renunte la calitate in favoarea costurilor scazute si sa aduca un plus de valoarea proiectelor prin finisaje superioare marca Pinum.

Ne gasiti in cadrul TIMON, in perioada 18-21 aprilie 2013, organizat in Bucuresti, Piata Constitutiei, precum si in showroom-ul din Bucuresti, sos. Pipera nr. 48 sector 2.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
vegetables 790022 1280 jpg
cirese pixabay jpg
dalmatian pelican 5791386 1280 jpg
maratonist 1 jpg
schitul moara vlasiei facebook jpg
Autobuz STB Facebook Nicușor Dan jpg
Castelul Bran FOTO Shutterstock jpg
Dr  Vlad Ciurea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net