Opt maşini avariate de un şofer din Constanţa. A fugit de la locul accidentului

Ultima actualizare:

    8 maşini au fost avariate de un şofer acre a fugit de la locul accidentuluiFoto: News.ro
8 maşini au fost avariate de un şofer acre a fugit de la locul accidentuluiFoto: News.ro

Un şofer din Constanţa a reuşit să provoace haos în trafic. A lovit 8 maşini după care a fugit de la locul accidentului şi şi-a abandonat autoturismul. Poliţiştii l-au identificat, dar nu au reuşit să-l prindă, el fiind în continuare căutat. În urma acestui incident, trei persoane au fost rănite.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, poliţiştii au fost solicitaţi să intervină, vineri seară, după ce mai multe maşini aflate pe strada Delfinului au fost lovite de un conducător auto. După producerea evenimentului, şoferul respectiv a abandonat maşina şi a fugit, el fiind căutat de poliţişti.

Persoanele rănite erau pietoni

Oamenii legii au constatat că opt maşini au fost avariate, dar nu se ştie deocamdată dacă şoferul a pierdut controlul volanului sau a intrat intenţionat în maşinile parcate. Ulterior, IPJ Constanţa a transmis că trei persoane au fost rănite în urma evenimentului.

Cei trei erau pietoni. Doi dintre ei au fost duşi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa cu ambulanţele, după ce au suferit traumatisme şi escoriaţii (n.r. ulcerare uşoară a pielii sau a mucoaselor), iar o femeie a ajuns la unitatea medicală cu mijloace proprii după ce a suferit un traumatism la mână.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net