Omul de afaceri Marius Locic a fost reţinut în dosarul fraudelor bancare de 85 de milioane de euro

Ultima actualizare:

    Marius Locic a fost reţinut în dosarul fraudelor bancare (foto: arhivă)
Marius Locic a fost reţinut în dosarul fraudelor bancare (foto: arhivă)

Omul de afaceri Marius Locic a fost reţinut, vineri dimineaţă, de DIICOT, iar soţia acestuia a primit interdicţie de a părăsi ţara, în timp ce Dumitru Creştin, Dana Bãjescu, directorul Grupului BRD Dorobanţi din Bucureşti şi notarul Paula Rosenberg, soţia lui Damian Drãghici, au plecat de la DIICOT, dupã ce au fost audiaţi în dosarul fraudelor bancare de 85 de milioane de euro.

Soţii Locic sunt acuzaţi de înşelãciune cu consecinţe deosebit de grave, aderare şi sprijinire de grup infracţional şi spãlare de bani, potrivit Mediafax.

Avocatul lor a arãtat, la ieşirea de la DIICOT, cã soţii Locic sunt acuzaţi de aceste fapte în legãturã cu modul în care au vândut un imobil din cartierul bucureştean Dorobanţi. Apãrãtorul celor doi a mai spus cã imobilul a fost vândut cu 6,4 milioane de euro unei societãţi, Prod Conserv.

Totodatã, avocatul a arãtat cã, la audieri, procurorii nu le-au arãtat soţilor Locic nicio dovadă care sã probeze acuzaţiile ce le sunt aduse.

Întrebat despre implicarea soţiei lui Locic, avocatul a spus cã aceasta a semnat în necunoştinţă de cauză actele de vânzare a imobilului. Avocatul a mai precizat cã procurorii vor cere, vineri, Curţii de Apel Bucureşti arestarea preventivã a lui Marius Locic.

Pânã la acest moment, a mai precizat avocatul, procurorii au emis peste 10 ordonanţe de reţinere în dosarul fraudelor bancare, printre care una în cazul unui notar public, ceea ce atrage, dupã caz, competenţa Curţii de Apel.

Joi searã, când a fost adus pentru audieri la DIICOT, Marius Locic declarase presei cã este absolut nevinovat, are o relaţie foarte bunã cu bãncile şi creditarea şi cã, în opinia sa, cel mai probabil, a deranjat anumite persoane prin deschiderea unor pieţe.În ce îl priveşte pe Dumitru Creştin, avocatul său a declarat că acesta a fost audiat în calitate de martor, scrie Mediafax.

Unul dintre fraţii lui Dumitru Creştin, Ioan, este în continuare la audieri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
vreme furtuna png
femeie loterie loto istock jpg
magazin malle jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net