Olguța Vasilescu îl atacă pe Grindeanu: „Se credea pe viață în scaunul ăla!”

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Lia Olguța Vasilescu se simte mândră că și-a dat demisia, deși, în urma analizei miniștrilor făcută de comisia lui Liviu Dragnea fostul ministru al Muncii a ieșit „premianta clasei”.

Vasilescu a ținut să se ia de Sorin Grindeanu și l-a ironizat pe premierul României, afirmând că „dintre toți miniștrii guvernului, numai premierul nu știa că, semestrial, se face o evaluare a implementării programului de guvernare”. 

În urma acestei evaluări, Olguța Vasilescu a primit cele mai bune recomandări din partea comisiei lui Dragnea, cu toate că Legea Salarizării Unitare încă este în Parlament. Unul dintre cele mai importante proiecte ale PSD-ului trebuia pus în aplicare de la 1 iulie, însă medicii și profesorii s-au trezit, pe nepusă masă, că își vor vedea măririle de salarii abia de la anul și nu din această vară, așa cum social-democrații au promis în campania electorală. 

"Monitorizarea presei nu se mai face la Guvern? Măcar de la tv ar fi aflat, din emisiunile în care a fost prezent Liviu Dragnea, despre evaluare. Doar el credea că e pe viața în scaunul acela...", a mai afirmat Olguța Vasilescu. 

La conferința de presă susținută înainte de numirea Guvernului, Liviu Dragnea afirma că Sorin Grindeanu va primi un vot de încredere pentru 4 ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net