Ofiţer amendat pentru că le-ar fi arătat semne obscene poliţiştilor rutieri

Pedepsit! Șeful Serviciului de Informații și Protecție Internă (SIPI) Vaslui, ofițerul Dan Bahrim, a primit o amendă de 1.885 de lei şi a rămas fără permis de conducere pentru 30 de zile. Bahrim a fost oprit pe 22 iunie pe raza localității ieşene Schitu Duca, după ce a depăşit pe linie continuă chiar autospeciala Poliţiei Rutiere.

Poliţiştii acuză comportamentul de golan al unui ofiţer! După efectuarea unei manevrei de depășire, Dan Bahrim, șeful SIPI Vaslui, aflat la volanul unui autoturism Dacia Duster, ar fi scos mâna pe geam și le-ar fi arătat semne obsecene polițiștilor rutieri.

Polițiștii ieșeni invocă faptul că, după ce l-au oprit, ofițerul Dan Bahrim și-ar fi declinat calitatea de șef SIPI și i-ar fi amenințat cu plângeri pentru purtare abuzivă. De altfel, imediat după incident, șeful SIPI Vaslui (direcţia din cadrul Poliţiei care investighează abaterile angajaţilor) a mers la conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iași.

dan_bahrim.jpg

Dan Bahrim, ofiter, semne obscene
Ofiţerul Dan Bahrim (medalion) susţine că nu le-a adresat injurii poliţiştilor

La nivelul Direcției Generale de Informații și Protecție Internă s-a declanșat o anchetă internă. Șeful SIPI neagă că ar fi adresat semne obscene sau injurii echipajului rutier. El le-a spus superiorilor că a scos mâna pe geamul autoturismului, însă a negat că ar fi ridicat vreun deget.

Citeşte articolul complet pe adevarul.ro!

Loading...

Citește și

  • Nu era băut, avea actele în regulă, dar cu toate astea nu a vrut să oprească la semnalul poliţiştilor. Ba, mai mult! A dat cu maşina peste ei de supărare. Se certase cu iubita şi nu voia să vadă pe nimeni în faţa ochilor.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1