O vânzătoare s-a luptat cu doi hoţi sub privirile nepăsătoare ale clienţilor

Ultima actualizare:

Secvenţe incredibile! Camerele de supraveghere ale unui magazin alimentar din Timişoara au surprins, sâmbătă, o scenă de coşmar. Mai mulţi clienţi, dar şi o angajată a magazinului, asistă nepăsători în timp ce o vânzătoare se luptă din răsputeri să oprească doi bărbaţi prinşi la furat.

În imagini pot fi observaţi doi bărbaţi care sustrag mai multe produse de pe raft şi se îndreaptă spre ieşirea din magazin. Vânzătoarea îi vede şi le blochează calea, scrie tion.ro. Hoţii încearcă să treacă de ea, dar femeia se opune şi începe să se lupte cu unul dintre bărbaţi, scrie tion.ro. La un moment dat, un client încearcă să o ajute pe vânzătoare, dar renunţă şi o lasă singură pe angajată, după ce unul dintre hoţi reuşeşte să scape, celălalt continuând lupta.

Ceilalţi clienţi ai magazinului, dar şi o angajată asistă cu nepăsare la întreaga scenă. Şi bărbatul implicat în conflictul cu vânzătoarea reuşeşte, într-un final, să scape. Poliţiştii timişoreni i-au identificat pe cei doi bărbaţi, iar cel care a atacat-o pe angajata magazinului a fost reţinut pentru 24 de ore.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net