«O sută de euro e nimic pentru o şampanie»

Ultima actualizare:

    Bogdan Olaru, băiatu’ lui tata
Bogdan Olaru, băiatu’ lui tata

Ce fanfaron! Un tânăr de 25 de ani, rupt de beat, a fost filmat la ieşirea dintr-un club de fiţe din Mamaia, în timpul minivacanţei de 1 Mai. Bogdan Olaru, fiul patronului de la compania Pietricica SRL din Galaţi, a cheltuit în club echivalentul salariului pe două luni al unui angajat de la firma familiei. Ceea ce lasă de dorit e însă altceva: atitudinea sfidătoare a beizadelei.

A fost criticat pe reţelele sociale, după ce secvenţele filmate în faţa clubului din Mamaia au fost difuzate la televizor. Bogdan Olaru (25 de ani), din Galaţi, a ieşit beat din club şi a răspuns la întrebările unui reporter de televiziune. Cunoscut drept un petrecăreţ (fapt relevant şi de pagina lui de Facebook, pe care a şters-o recent), tânărul, care ţinea în mână sticla de şampanie, a avut o atitudine arogantă.

“Ce şampanie este? Un Moet?”, a întrebat reporterul. “Un pi…!”, a replicat Bogdan Olaru, căruia i s-a atras atenţia să folosească un limbaj decent. El a precizat că sticla de Moet nu costă mult. “Ăăă... o sută de euro e nimic”. Când reporterul i-a spus că sunt oameni care au salarii mici, tânărul a conchis cu nonşalanţă: “Dacă  eşti mm... milionar, e nimic”. Întrebat cu ce se ocupă, el a articulat greu: “Cu mat’rale de construcţii... Părinţii mei au făcut un imperiu la Galaţi”. Olaru a dezvăluit şi cât a cheltuit în club: “Îîîî... Trei mii de lei... Nici mult, nici puţin. E OK”.

Mai mult, beizadeaua s-a lăudat că părinţii au făcut anul trecut zece milioane de euro profit. “Acum, anul ăsta, or să facă doişpe milioane”, a încheiat tânărul, care a urmat liceul în Elveţia şi facultatea în România.

Profitul firmei, mult mai mic decât pretinde tânărul

simeon stalpnicul png

Verificările făcute de reporterii de la „Adevărul” au scos la iveală faptul că tânărul este fiul lui Gică Olaru, asociatul unic al cunoscutei firme Pietricica din Galaţi. Şi Bogdan a fost cooptat în managementul firmei. Pe pagina lui de Facebook a fost postat zilele trecute chiar un anunţ de angajare, prin care muncitorilor li se promitea un salariu lunar cam la jumătate din suma „spartă” de tânăr la club. În ceea ce priveşte „imperiul” familiei, Bogdan a exagerat. Potrivit datelor de la Registrul Comerţului, firma a făcut, pe acte, un profit de 395.000 de euro în 2016. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net