O stripteuză s-a sinucis că a părăsit-o iubitul

Ultima actualizare:

    Florentina Oprişan  avea 21 de ani
Florentina Oprişan avea 21 de ani

Se iubea de un an şi jumătate cu un taximetrist, dar când a aflat că bărbatul o părăseşte a crezut că viaţa ei nu mai are sens.

Este vorba despre Florentina Oprişan, de 21 de ani, stripteuză într-un club din Suceava. Apropiaţii povestesc că cei doi se certau foarte des, iar tânăra spunea că dacă se desparte de el nu mai are nevoie de alt bărbat. Ultima ceartă a avut-o cu prietenul în noaptea de vineri spre sâmbătă.

Câteva ore mai târziu, fata s-a spânzurat în dreptul ferestrei din apartamentul situat la parterul unui bloc de pe strada Luceafărului. Abia a doua zi dimineaţă, câţiva trecători au putut să vadă îngroziţi trupul neînsufleţit al tinerei.

„Tot mă ameninţa că se omoară, dacă o las. Suntem împreună de un an jumate şi de 6 luni vroiam să mă despart de ea. Nu ne înţelegeam, iar ea avea fel de fel de gânduri rele", a explicat fostul prieten al Florentinei, care spune că nu se simte deloc vinovat pentru gestul extrem al tinerei. Poliţiştii au demarat o anchetă în acest caz, dar până în prezent toate indiciile duc către sinucidere.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net