O şoferiţă de 21 de ani a murit după ce a intrat într-un TIR. Șoferul autocamionului: "Privea undeva, deci nu a ridicat privirea spre mine"

accident.jpg

Tragedia s-a petrecut în jurul orei 19:30, pe drumul judeţean 151D, între localitățile Ilieni și Nicolești
Foto: observatornews.ro

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

O tânără de 21 de anI a ajuns cu maşina sub roţile unui TIR, pe contrasens. N-a avut nicio şansă să scape cu viaţă. Se pare că femeia circula cu viteză. Tragedia s-a petrecut luni seară, 26 iulie, în jurul orei 19:30, pe drumul judeţean 151D, între localitățile Ilieni și Nicolești.

 Tânăra de 21 de ani nu se uita la drum, deşi circula cu viteză, iar când şi-a ridicat privirea, s-a panicat. Maşina pe care o conducea a intrat în plin într-un TIR, iar autoturismul a ajuns sub roţile mastodontului.

"Privea undeva, deci nu a ridicat privirea spre mine. În momentul în care a depăşit axul drumului, eu am început să frânez, ca să aibă timp să se redreseze. Surpriza a fost că a trecut peste axul drumului şi a intrat exact în mijloc, în plin", a declarat Gheorghe Bugnariu, şoferul TIR-ului, potrivit observatornews.ro.

Dan Vătău medic specialist medicina de Urgență UPU Târgu Mureș: "Am găsit o în stop cardiorespirator încarcerată cu abord dificil extrasă, iar în momentul extracției am constatat că prezenta leziuni incompatibile cu viața și am fost nevoiți să declarăm decesul".

Șoferul autocamionului, în vârstă de 53 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest. Nu consumase băuturi alcoolice. Poliţiştii din Mureş au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul