O fetiţă de doi ani, îngrijită de tată, a murit de foame după ce a fost hrănită doar cu lapte şi ceai

Ultima actualizare:

Copila se afla doar în grija tatălui, pentru că mama sa este plecată la muncă în străinătate. Când a văzut că se simte rău, tatăl nu şi-a dus fiica la spital. A lăsat-o în grija bunicii. Femeia este cea care a chemat ambulanţa şi tot ea le-a spus medicilor că fetiţa a fost hrănită doar cu lapte şi ceai.

Detalii înfiorătoare ies la iveală în cazul fetiţei de doi ani care a murit la Spitalul Fălticeni din cauza anemiei severe. Bunica fetiţei le-a povestit medicilor că micuţa a fost hrănită doar cu lapte şi ceai, scrie adevarul.ro

„Bunica a spus că a fost hrănită doar cu lapte şi ceai. Un copil de doi ani are nevoie de o alimentaţie mult mai consistentă. La doi ani, copilul se hrăneşte şi cu brânză şi cu carne. Pacienta a fost diagnosticată cu anemie severă”, ne-a declarat directorul medical al Spitalului Fălticeni, Dorin Vâlceanu. Copila se afla doar în grija tatălui pentru că mama sa este plecată la muncă în străinătate. Cei doi părinţi mai au trei copii. Familia este din comuna suceveană Preuteşti, scrie adevarul.ro.

Când a văzut că mezina se simte rău, tatăl a dus-o soacra sa care locuieşte în comuna Horodniceni. Femeia s-a speriat şi a sunat la 112. Copila a fost preluată de o ambulanţă şi transportată la Spitalul Fălticeni, unde a fost diagnosticată cu anemie severă şi insuficienţă respiratorie. Micuţa pacientă fost internată luni, 26 noiembrie, la ora 19.00, în Secţia de Pediatrie, iar în jurul orei 22.00 a intrat în stop cardio-respirator. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net