O femeie a fost snopită în bătaie într-o spălătorie! Agresorul continuă să o amenințe cu moartea

Ultima actualizare:

    O femeie a fost bătută cu brutalitate într-o spălătorieFoto: Captură Video Facebook
O femeie a fost bătută cu brutalitate într-o spălătorieFoto: Captură Video Facebook

Un bărbat a bătut crunt o femeie în spălătoria pe care cei doi o dețin împreună în Ilfov. După actul tulburător de violență la adresa partenerei sale de afaceri, acesta a publicat imaginile revoltătoare pe rețelele de socializare, lăudându-se cu comportamentul său. „Ăsta sunt eu”, a scris bărbatul în dreptul filmulețului în care o lovește cu bestialitate pe femeia în cauză.

Un bărbat şi-a bătut crunt partenera de afaceri, în spălătoria pe care o deţin împreună în Ilfov. Ulterior, acesta a publicat pe contul personal de Facebook un filmuleț în care a fost imortalizată fapta sa. Agresorul se află încă în libertate, deși, pe lângă fapta violentă pe care a comis-o, acesta a încălcat și ordinul de restricție pe care victima la obținut ulterior.

Potrivit Digi 24, incidentul s-ar fi petrecut în luna noiembrie, și, după ce că individul nu a fost încă arestat, acesta i-a trimis în continuare mesaje de amenințare femeii, care se vehiculează că ar fi fost chiar iubita acestuia. 

Bărbatul și-a lovit partenera de afaceri cu pumnii și picioarele
Bărbatul și-a lovit partenera de afaceri cu pumnii și picioarele

O femeie a fost bătută cu brutalitate într-o spălătorie

După cum se poate observa în imaginile înregistrate de camerele de supraveghere ale spălătoriei, bărbatul se întoarce și o lovește pe femeie. Aceasta cade și se lovește cu capul de ușa unei mașini de spălat. Agresorul continuă să-și lovească victima cu pumnii și picioarele, iar într-un final pleacă în timp ce femeia rămâne întinsă pe jos.

Clipul poate fi urmărit aici!

Aceasta reușește să se ridice și pe imagini se observă că bărbatul fuge de la locul incidentului.

După ce a fost bătută, femeia a obținut un ordin de protecție, dar pe care bărbatul l-a încălcat de trei ori și, mai mult decât atât, acesta i-a trimis în continuare femeii mesaje în care o amenința cu moartea.

Conform sursei anterior menționate, au fost deschise două dosare penale: pentru încălcarea ordinului de protecție și pentru lovire și alte violențe. Poliția nu a dorit să facă o declarație oficială.


    Foto: Captură Video Facebook
Foto: Captură Video Facebook

Victima: „Am fost la spital, am avut 6 copci în cap”

Victima a declarat, de asemenea, că a mai fost bătută și înainte de același bărbat, chiar cu câteva minute înainte de incidentul surprins pe camerele de supraveghere. În aceeași notă, femeia acuză autorităţile că nu iau măsuri deşi bărbatul a ameninţat-o că o omoară. „Totul a pornit pentru că nu am fost eu de acord să mă ducă la aeroport la ora 5:00 și la ora 2:30 eram la societate. Mi-a vorbit foarte urât în birou, unde nu se vede filmarea și a dat în mine acolo.

Îmi aduc aminte că tot ce îmi doream era să nu îmi pierd conștiința ca să nu mă găsească fetele dimineața când vin la serviciu, moartă, și țin minte că am strigat, am țipat și rugam frumos să nu mai dea pentru că nu îmi curge sânge: Dar el a dat și a plecat cu mâinile în buzunar. Am fost la spital. Am avut 6 copci în cap. Capul meu a fost spart.

Eu aseară am fost sunată de el la 6 dimineața și am fost amenințată că el, dacă intră la pușcărie, nu intră doar cu faptele astea. Asta înseamnă că o să mă omoare, pentru că eu am amenințări de la el, scrise înainte de incident, că îmi aruncă cu acid, mă omoară și autoritățile nu au făcut nimic”, a declarat femeia. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net