O elevă a unui liceu este acuzată că ar practica videochat-ul

Ultima actualizare:

    Fata susţine că situaţia era cunoscută de alţi patru eleviFoto Click!
Fata susţine că situaţia era cunoscută de alţi patru eleviFoto Click!

Conducerea Colegiului Naţional "Mihai Eminescu" din Constanţa a început o anchetă, după ce mai multe fotografii cu una dintre elevele unităţii de învăţământ, îmbrăcată sumar, au apărut pe un site de adulţi, fata susţinând că ea doar a trimis fotografiile respective, fără a practica videochat-ul.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Judeţean, conducerea Colegiului Naţional "Mihai Eminescu" a aflat, joi (7 mai), din presă, de faptul că una dintre eleve, clasa a XI-a, în vârstă de 18 ani, are fotografii postate pe un site de videochat.

Adolescenta a spus conducerii colegiului că a făcut mai multe fotografii îmbrăcată sumar şi că le-a trimis către site-ul respectiv, dar că nu a practicat videochat-ul.

Fata susţine că situaţia era cunoscută de alţi patru - cinci elevi ai colegiului şi că aceştia ar fi trimis fotografiile respective către mass-media, potivit Mediafax.

Comisia de Cercetare Disciplinară din cadrul Colegiului Naţional "Mihai Eminescu" se va întruni, vineri, pentru a analiza atât situaţia fetei, cât şi a celor patru - cinci colegi ai săi, bănuiţi că au ştiut despre existenţa pozelor respective, urmând ca la final să fie stabilite măsurile disciplinare care se impun.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net