O bătrână din Pipera a murit după ce s-a aruncat de la etajul unu

Ultima actualizare:

Serviciul de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov a fost anunţat că la un cămin de bătrâni din Pipera, de pe strada Decebal, o femeie s-a aruncat de la etaj.

"Este vorba despre o femeie în vârstă de 69 de ani, care a căzut de la etajul unu al clădiri, de la o înălţime de peste şase metri, pe o alee de ciment", a spus medicul Alis Grasu, anunţă Adevarul.

Managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov a precizat că echipajul de pe ambulanţa care a ajuns la faţa locului a constatat că femeia era decedată, fiind în stop cardio-respirator şi având politraumatisme în urma impactului cu solul.

Contactat telefonic de agenţia MEDIAFAX, administratorul căminului privat de bătrâni, Ion Militaru, a declarat că în această unitate sunt internaţi pacienţi cu suferinţe psihice, care au comportament imprevizibil.

"Aceşti pacienţi sunt supravegheaţi, dar nu şti ce reacţie pot avea atunci când cadrul medical se ocupă de un alt pacient", a spus Ion Militaru.

Întrebat dacă la un astfel de cămin în care sunt internate persoane cu suferinţe psihice există grilaje la geamuri, administratorul a spus că unitatea nu are aşa ceva.

Ion Militaru a adăugat că reprezentanţii căminului vor declanşa o anchetă pentru a stabili cauzele care au dus la producerea acestui accident.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net