Nu trece o zi fără o "perlă". Viorica Dăncilă îndeamnă un ziarist să facă un "exerciţiu de imagine"

dancila-2.jpg

viorica dancila
Viorica Dăncilă a spus o nouă "perlă"
Foto:Arhivă Click!

Ziua şi perla. Acesta pare să fie sloganul premierului Viorica Dăncilă care a rostit o altă eroare gramaticală fără prea mult efort, în cadrul unei conferinţe de presă de la Bacău, desfăşurată luni, 21 mai.

Întrebată cum suportă să fie “ciuca bătăilor în ţară” de către un ziarist, premierul a răspuns vehement, dar greşit gramatical. Ea i-a răspuns tânărului că nu este uşor şi l-a îndemnat să facă un exerciţiu de "imagine" pentru a realiza care îi sunt sentimentele. 

“Cum suport? Nu este uşor. Faceţi un exerciţiu de imagine si vă puneti un pic în locul meu şi vezi atâtea jigniri, atâta ură şi atâtea lucruri urâte. Dar ce să fac, să fac un pas înapoi? Am o responsabilitate faţă de România şi faţă de români”, a afirmat Viorica Dăncilă, potrivit Digi24.

Jurnalistul a insinuat apoi că poate există un pic de adevăr în acuzaţiile care i se aduc, dar Viorica Dăncilă l-a contrazis, susţinând că nu poate fi vorba de aşa ceva. A adus ca argument experienţa ei în calitate de europarlamentar şi a subliniat că îşi va sluji ţara, indiferent de criticile care îi sunt aduse aproape zilnic. “Ce sâmbure de adevăr să existe când prim-ministrul României este acuzat de înaltă trădare? Am fost nouă ani europarlamentar, mi-am slujit ţara în acestă calitate şi îmi voi sluji tara şi în calitatea de premier”, a fost răspunsul Vioricăi Dăncilă. 

loading...
Loading...