«Nu-mi vine să cred că am câştigat o maşină la Click!MANIA!»

Ultima actualizare:

    Gheorghe Letcă  îşi va ridica joi maşina,  după ce va primi  numerele provizorii  de la Serviciul  de ÎnmatriculăriFoto: Sever Gheorghe
Gheorghe Letcă îşi va ridica joi maşina, după ce va primi numerele provizorii de la Serviciul de ÎnmatriculăriFoto: Sever Gheorghe

Are 20 de ani şi e şofer începător. Până acum a condus maşina veche a părinţilor, pe care şi-a testat abilităţile. De acum, însă, Gheorghe Letcă din Braşov îşi va conduce propria maşină, o Honda Civic, pe care a câştigat-o la concursul Click!MANIA.

Tânărul din Braşov a venit miercuri (18 noiembrie) la noi în redacţie să vadă minunăţia de maşină pe care şansa i-a scos-o în cale. Însoţit de tatăl său, Gheorghe Letcă a fost la fel de emoţionat ca în ziua în care şi-a luat permisul de conducere.„Sunt foarte bucuros că v-am luat maşina şi nu vă pot spune prin ce emoţii am trecut când mi-am dat seama că era să ratez acest premiu. Am cumpărat ziarul de dimineaţă, când am plecat spre serviciu, dar nu l-am deschis decât după amiază, când mă întorceam acasă. Era 16.45 şi mai aveam doar 15 minute la dispoziţie ca să-l revendic”, mărturiseşte Gheorghe, fericitul câştigător al autoturismului pus în joc la Click!MANIA. Deşi e tânăr şi prieten cu Internetul, Gheorghe cumpără în fiecare zi ziarul Click! de la chioşcuri.„Am moştenit pasiunea pentru citit ziare printate de la tatăl meu. Citesc cu precădere paginile de sport, căci joc fotbal, dar sunt la curent şi cu principalele evenimente interne şi internaţionale”, ne-a spus tânărul, care lucrează ca operator call-center la o firmă din Braşov.“Abia aştept să le arăt prietenilor mei maşina minunată pe care am câştigat-o cu ziarul meu preferat”, a mai adăugat norocosul cititor.Gheorghe Letcă este cel de-al doilea braşovean care câştigă un autoturism la concursul nostru. Paula Boloni (73 de ani) ne-a luat maşina pusă în joc la ediţia din primăvară a Click!MANIA.

Date tehnice Honda CivicTransmisie: manuală;Capacitate clindrică: 1.339 cmc;Combustibil: benzină;Viteză maximă: 187 km/h;Acceleraţie: 0-100 km/h în 13,4 secunde;Dotări: airbag, climatizare, ESP, control automat al vitezei, faruri reglabile, computer bord, volan reglabil, radio CD+MP3;Preţ: 102.052 de lei (valoarea include şi impozitul pe premiu)

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
pinguin chinstrap istock jpg
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net