«Nu-mi mai las fetiţa singură cu mama ei»

Ultima actualizare:

    "Sperăm să începem o viaţă nouă împreună şi aşteptăm sugestii şi reclamaţii ­pentru noul mămic-tătic  şi îngeraşul Maria!" Ovidiu Bugariu, tatăl fetiţei
"Sperăm să începem o viaţă nouă împreună şi aşteptăm sugestii şi reclamaţii ­pentru noul mămic-tătic şi îngeraşul Maria!" Ovidiu Bugariu, tatăl fetiţei

Schimbat de scutece, făcut mâncare, căutat medic pediatru şi creşă. Asta înseamnă o zi din viaţa lui Ovidiu Bugariu, fostul învăţător din Timişoara care s-a trezit peste noapte „mămic-tătic”, după cum singur se descrie.

Face tot ce este omeneşte posibil să-şi vindece fetiţa în vârstă de un an şi cinci luni. Chiar dacă fizic s-a refăcut după ce mama sa, fostă grefieră la Curtea de Apel Oradea, a aruncat-o dintr-un taxi aflat în mers, Maria simte în continuare lipsa celei care i-a dat viaţă.

Povestea lui Ovidiu Bugariu pare o telenovelă. A primit vestea că este tată printr-un mail, în momentul în care Maria împlinise deja un an. Bărbatul nu a stat pe gânduri şi a mers a doua zi şi a recunoscut-o, chiar dacă familia lui nu era de acord.

El a simţit însă din prima clipă că ghemotocul blond este „fata lu' tata": „Este copilul meu! Nu-mi trebuie analize, este suficient ceea ce simt. Plus că asemănarea este izbitoare. Cu trei zile înainte de gestul şocant al Antiţei am visat că fetiţei i se va întâmpla ceva rău. Există vreo «dovadă» mai clară că e a mea? Oricum, în situaţia de faţă chiar nu mai are nici o relevanţă acest aspect", ne-a declarat Bugariu.

Acum este foarte optimist. Este conştient că-i foarte greu, că trebuie să-i asigure strictul necesar în câteva zile şi să aibă timp să şi o îngrijească, dar simte că totul va fi bine. Eforturile îi vor fi răsplătite de zâmbetele Mariei, atunci când o să-i sară în braţe şi o să-i spună „tata".

Un singur lucru vrea cu orice preţ Ovidiu Bugariu: mama Mariei să-şi vadă fetiţa doar în prezenţa lui. De teamă ca nu cumva să-i facă iarăşi rău, bărbatul nu-şi va mai lăsa copilul niciodată doar cu aceasta.

Orădeanca a clacat psihic după ce s-a iubit cu un judecător

Despre boala psihică a Antiţei, bărbatul nu ştia nimic atunci când a cunoscut-o. Au avut o idilă, când femeia fusese nevoită să încheie o relaţie de şapte ani cu un judecător de la Oradea, căsătorit şi cu doi copii.

Atunci i s-au declanşat tulburările psihice, pe parcursul anului 2010 fiind internată de două ori în spital. Surse din anturajul Antiţei ne-au spus că aceasta îl iubea foarte mult pe magistrat şi ar fi vrut cu orice preţ să se împace cu acesta, chiar şi rămânând însărcinată.

A născut-o pe Maria şi şi-a reluat relaţia cu fostul iubit, însă nu a ţinut decât câteva luni. Când s-a văzut singură şi fără locul de muncă, Antiţei i s-a declanşat iarăşi nebunia.

„Am ajutat-o de câte ori mi-a cerut şi am putut. Ştiu sigur că a fost obligată să-şi dea demisia, ea nu ar fi făcut gestul acesta. Cel mai probabil, soţia judecătorului a aflat de existenţa ei şi a determina-o să plece de la Curtea de Apel Oradea", ne-a mai spus Bugariu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net