Ninsori, ploi și vânt turbat, în minivacanţa de 1 Decembrie

vreme.jpg

ninsori vremea umbrela
La altitudini înalte, va ninge, iar în zonele joase va ploua și se va forma polei
Citeste tot despre: 

Viscol, ploi, ninsori și vânt turbat, în aceste zile de sărbătoare. Meteorologii ANM ne avertizează că la munte vor fi ninsori consistente, iar în zonele mai joase sunt condiții pentru formarea poleiului.

Vântul suflă cu peste 80 km/h la altitudini mari, în această dimineață (30 noiembrie).

Meteorologii ANM au emis avertizări ”cod galben” de vânt în județele Bihor, Timiș, Arad, Bistrița-Năsăud și Maramureș, valabile astăzi (30 noiembrie). Este ”cod portocaliu” în județele Hunedoara și Caraș-Severin, unde vântul are viteze de peste 90 km/h.

La ora 10.00, erau temperaturi scăzute în toată țara, între 0 și 6 grade, dar pe Litoral și în Deltă este mai cald decât ar fi normal pentru această dată, 11 grade.

Vremea va fi închisă în toată ţara în minivacanţa de 1 Decembrie. Astăzi (30 noiembrie) plouă în majoritatea regiunilor, iar vineri, 1 Decembrie, va ploua în toată țara, inclusiv în Capitală. De sâmbătă (2 decembrie), temperaturile de la orele prânzului vor scădea spre zero, în special în zona Moldovei, însă valorile termice sunt cele normale pentru această perioadă a anului, potrivit ANM.

Duminică, ploile se vor diminua în sud şi est, însă în nord, centru şi vest vor fi precipitaţii mixte. Temperaturile maxime se vor situa între 0 şi 12 grade.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1