Nicușor Dan: «Școlile din București vor rămâne închise până când vom scădea sub indicele de 3»

Ultima actualizare:

Primarul Bucureștiului, Nicușor Dan, a declarat, joi, că susține ca școlile din Capitală să rămână închise și să funcționeze online până când indicele de incidență a noilor cazuri de COVID-19 va ajunge sub nivelul de 3.

Nicuşor Da a fost întrebat. Joi seară, la B 1 TV, c epărere are despre închiderea şcolilor, în condiţiile în care municipiul înegistrează o incidenţă de peste 3 cazuri la mia de locuitori şi a afirmat: ”Copiii sunt transmiţători ai acestei boli. Specialiştii în care am încredere au spus: întrucât şcolile sunt o sursă de transmiere a bolii şi noi avem în Bucureşti şcoli care învaţă în trei schimburi şi este, practic, imposibil să faci o distanţare a copiilor în clasele supraaglomerate, o măsură de siguranţă în condiţiile în care suntem în Bucureşti şi putem să facem şcoală online în condiţii acceptabile. Este o măsură de siguranţă pe care eu o susţin cu toată inima. Până când nu  vom scădea la acel indice sub 3 eu susţin ca şcolile să rămână în continuare închise”.

Prim-vicepreşedintele PSD Gabriela Firea a precizat că măsura închiderii şcolilor în Capitală este una injustă pentru elevi şi profesori şi adăugat că social-democraţii solicită noului prefect al Bucureştiului Traian Berbeceanu să redeschidă şcolile în oraş, potrivit news.ro.

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net