Nicușor Dan: «Școlile din București vor rămâne închise până când vom scădea sub indicele de 3»

Citeste tot despre: 

Primarul Bucureștiului, Nicușor Dan, a declarat, joi, că susține ca școlile din Capitală să rămână închise și să funcționeze online până când indicele de incidență a noilor cazuri de COVID-19 va ajunge sub nivelul de 3.

Nicuşor Da a fost întrebat. Joi seară, la B 1 TV, c epărere are despre închiderea şcolilor, în condiţiile în care municipiul înegistrează o incidenţă de peste 3 cazuri la mia de locuitori şi a afirmat: ”Copiii sunt transmiţători ai acestei boli. Specialiştii în care am încredere au spus: întrucât şcolile sunt o sursă de transmiere a bolii şi noi avem în Bucureşti şcoli care învaţă în trei schimburi şi este, practic, imposibil să faci o distanţare a copiilor în clasele supraaglomerate, o măsură de siguranţă în condiţiile în care suntem în Bucureşti şi putem să facem şcoală online în condiţii acceptabile. Este o măsură de siguranţă pe care eu o susţin cu toată inima. Până când nu  vom scădea la acel indice sub 3 eu susţin ca şcolile să rămână în continuare închise”.

Prim-vicepreşedintele PSD Gabriela Firea a precizat că măsura închiderii şcolilor în Capitală este una injustă pentru elevi şi profesori şi adăugat că social-democraţii solicită noului prefect al Bucureştiului Traian Berbeceanu să redeschidă şcolile în oraş, potrivit news.ro.

Loading...
 
 

Citește și

  • Nicușor Dan a depus jurământul de primar general al Capitalei

    La mai mult de o lună de la alegerile locale, Nicușor Dan, noul primar general al Capitalei, și-a preluat mandatul. Ceremonia a avut loc în premieră în curtea interioară a Municipalității, iar cea mai elegantă apariție a fost cea a Mirabelei Grădinaru, soția noului edil, îmbrăcată într-o rochie mov. Nota sobră a evenimentului a fost pentru scurt timp perturbată de Alteea, fiica de patru ani a lui Nicușor, care nu a vrut să stea în brațele mamei pe durata evenimentulu.

  • Nicușor Dan

    În sfârșit! Nicușor Dan, noul primar general al Capitalei își preia mandatul. Ceremonia de învestire a noului primar general al Capitalei, Nicușor Dan, are loc mâine, 29 octombrie 2020, începând cu ora 12.00, la sediul Primăriei Municipiului București. Din cauza situației sanitare, evenimentul va avea loc în curtea interioară a instituției

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1